Tijd voor de nieuwe adidas Predator 0 289

Het is tijd voor een nieuwe Predator. Namelijk de Predator 18. Wij hebben de adidas Predator 18.1 getest en kunnen je het volgende erover vertellen.

adidas Predator

De schoen is ideaal omdat het een primeknit sok heeft waardoor de schoen goed aansluit om de voet, daarnaast kan je hem eventueel wat strakker trekken door middel van de veters (dit heeft de 18+ versie niet).

De schoen bevat een Controlskin, dit houdt in dat er kunststoffen plaatjes over de schoen heen zitten waardoor je meer controle krijgt over de bal.

adidas Predator

De primeknit sok is schuin afgesneden zodat die mee vormt met het bewegen van je hak en de enkel.

adidas Predator

Het is de ideale schoen en kan op meerdere ondergronden, zowel op kunstgras al gewoon gras.

Shop de nieuwe adidas Predator hier >>

Historie van de adidas Predator

adidas Predator

In 1994 veranderde adidas het voetbal door het uitbrengen van de adidas Predator. Deze leren schoen had rubberen strepen over de schoen waardoor je met meer curve kon schieten en meer controle kreeg over de bal.

Een jaar later (1995) bracht adidas de Predator “Rapier” uit maar dan had de schoen een tong die je over de veters heen kon vouwen. Dit was zeer uniek en maakte dan ook een grote indruk. De schoen werd uitgebracht in meerdere kleuren maar behield ook de klassieke en ook wel iconische zwart, wit en rode kleuren.

In 1996 bracht adidas de Predator “Touch” uit met een unieke rode tong en een groter gebied over de schoen met speciale rubberen vlakken, ook wel de “striking zone” genoemd.

In 1998 werd de adidas Predator “Accelerator” uitgebracht. Dit was de schoen voor het WK 1998 waarmee Zinedine Zidane kampioen werd met Frankrijk.

In 2000 kwam bracht adidas de Predator “Precision” uit. Deze schoen brachten ze vlak voor het EK van 2000. Dit was tevens de eerste schoen waarbij je de noppen kon vervangen voor andere. Hierdoor konden de spelers inspelen op de conditie van het veld.

In 2002 vlak voor het WK in Japan en Korea bracht adidas opnieuw een Predator uit, deze keer de “Mania”. Dit was de eerste Predator met kangoeroe leer en een elastieken band om de tong vast te zetten.

In 2004 kwam de adidas Predator “Pulse”. Deze schoen had een nieuwe sok voering waardoor de schoen nog beter aansloot bij de voet.

In 2006 kwam de adidas Predator “Absolute”. Omdat het WK in Duitsland werd gespeeld (waar adidas vandaan komt) was te verwachten dat er een speciale Predator uitgebracht zou worden. Dit gebeurde ook. Deze Predator bevatte een stuk meer rood dan de andere Predators maar had ook een kunststoffen binnekant waardoor de schoen lichter was aan de voet.

In 2007 werd de laatste Predator uitgebracht met een tong die over de schoen gevouwen kon worden. Dit was de adidas Predator “Powerswerve”.

In 2009 kwam de adidas Predator “X”. Deze schoen was de tiende editie van de Predator en bevatte dan ook stierenleer en een nieuwe technologie genaamd “powerspine”.

In 2011 kwam toen de adidas Predator “adipower” uit. Dit was een hele andere schoen dan we gewend waren van de adidas predator. Deze predator had namelijk een sprintframe outsole.

In 2012 kwam de eerste Predator uit met een synthetisch leren bovenkant. De Predator “LZ” moet zorgen voor meer balcontrole en een beter schot.

In 2013 kwam de adidas Predator “LZ II” uit. Deze heeft veel weg van de LZ maar is nog lichter waardoor je nog sneller bent.

in 2014 was de laatste voor een aantal jaar. Toen kwam de adidas Predator “Instinct”. Deze predator had een kunststoffen buitenlaag waardoor je nog meer balcontrole zou hebben dan voorheen.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er komen maarliefst 6 nieuwe colorways voor de adidas Yung-1 0 15

De adidas Yung-1 is een van de nieuwste adidas modellen. Veel mensen hebben uitgekeken naar de release van deze sneaker. Nu zijn er 6 nieuwe colorways gelekt van het model.

De adidas Yung-1 is een nieuw model dat het merk dit jaar gaat introduceren, in juni zullen de eerste colorways gaan droppen. Het model speelt goed in op de ‘chunky’ en ‘dadshoe’ trend die helemaal in is. De sneaker heeft een grote midsole en veel verschillende panelen op de upper.

Het instagram account van py_rates heeft nu 6 nieuwe colorways bekend gemaakt. Deze zullen later in 2018 nog uit gaan komen.  Bij de nieuwe colorways zitten twee hele cleane sneakers. Namelijk een Yung-1 met een grijze upper en een met een zwarte upper. Desondanks dat het zo’n uitgesproken model is, ogen deze sneakers rustig. Er zitten ook twee colorways bij die goed passen op dit nieuwe model. Zo heeft een sneaker de kleuren paars, groen en geel. Ook is de wit met grijze colorway een toffe colorway die past op de old-school achtige sneaker. Rustige pastel kleuren doen het altijd goed op sneakers. Zo zijn twee colorways gemaakt die rustige grijze kleuren hebben met pastel details.

Wanneer deze nieuwe colorways uit gaan komen is niet bekend. Check hier onder snel de foto’s van de nieuwe colorways!


adidas Yung-1

Image: py_rates 

RESTOCK ALERT! De adidas Futurecraft Alphaedge 4D 0 23

Het innovatieve model van adidas, de Futurecraft Alphaedge 4D krijgt een restock! Na snel uitverkocht te zijn, kan je je nu weer inschrijven voor een raffle. Het model was erg gewild vanwege de unieke manier waarop de schoen geproduceerd is.

De Futurecraft 4D is vooral bijzonder door de maakwijze van de tussenzool, die in zijn geheel is geprint van koolstof. Met behulp van licht en zuurstof is het materiaal gemaakt tot een web. Met een uiterst sterke, lichte en elastische structuur, die een hele zachte demping oplevert

In februari voegde adidas zijn ultramoderne 4D-geprinte technologie toe aan een gloednieuw silhouet, de Futurecraft Alphaedge 4D. Nu zal de sneaker, die een Digital Light Synthesis-proces gebruikt om zijn tussenzool te maken, terugkeren naar de planken. Het bovenwerk bestaat uit meerdere dunne lagen ademende Forgefiber om de Three Stripes verder de toekomst in te sturen. Core Black en Gray zijn basis voor de kleuren op de bovenkant. Terwijl Ash Green de gebruikelijke rol op de Futurecraft-zool heeft.

Echte fans die het nieuwste Futurecraft-aanbod van de het drie-strepen merk willen coppen, kunnen op 31 mei 10:00 bij Sneakersnstuff deelnemen aan een raffle. Blijf op de hoogte voor meer releases via onze releasekalender.


adidas Futurecraft Alphaedge 4D

Prijs: €300,-
Colorway: Core Black/Aero Green/Ash Green
Stylecode: AC8485
Sthoplink (raffle): klik hier >>


Check het nieuwe adidas ”Falcon” model! 0 81

adidas heeft een aantal nieuw silhouetten gereleased gedurende afgelopen paar maanden, zoals de populaire Arkyn. Nu heeft addias een nieuwe sneaker aangekondigt!

De ”dad” shoe trend is nog zeker niet voorbij! Dat is te merken aan het nieuwe adidas model genaamd Falcon. Het model is exclusief voor vrouwen. Het meest opvallende aan dit design is de tussenzool. De tussenzool is hetzelfde als bij de adidas Yung-1. Het model is is gebaseerd op de oorspronkelijke Falcon Dorf uit de jaren ’90. Het nieuwe model heeft rekening gehouden met het oude ontwerp om zo de esthetiek te behouden. De sneaker meer chunky zijn als het oude model maar dat vinden wij helemaal niet erg!

De Falcon sneaker heeft een klassieke mesh constructie gecombineerd met suede en reflecterende overlay panelen. De sneaker geeft dankzij de rubberen chunky tussenzool de ”dad” shoe feeling. De sneaker komt in verschillende tinten van grijs, roze, zwart en blauw, perfect voor het dragen in de zomer!

De Falcon zal op 2 juni wereldwijd gereleased worden. De sneaker is verkrijgbaar bij de website van adidas.


adidas Falcon W

Releasedatum: 2 juni, 2018
Prijs: €100,00
Colorway: Core Black/Core Black Light Granite
Stylecode: BB9173
Storelist: Klik hier >>