Tijd voor de nieuwe adidas Predator 0 393

Het is tijd voor een nieuwe Predator. Namelijk de Predator 18. Wij hebben de adidas Predator 18.1 getest en kunnen je het volgende erover vertellen.

adidas Predator

De schoen is ideaal omdat het een primeknit sok heeft waardoor de schoen goed aansluit om de voet, daarnaast kan je hem eventueel wat strakker trekken door middel van de veters (dit heeft de 18+ versie niet).

De schoen bevat een Controlskin, dit houdt in dat er kunststoffen plaatjes over de schoen heen zitten waardoor je meer controle krijgt over de bal.

adidas Predator

De primeknit sok is schuin afgesneden zodat die mee vormt met het bewegen van je hak en de enkel.

adidas Predator

Het is de ideale schoen en kan op meerdere ondergronden, zowel op kunstgras al gewoon gras.

Shop de nieuwe adidas Predator hier >>

Historie van de adidas Predator

adidas Predator

In 1994 veranderde adidas het voetbal door het uitbrengen van de adidas Predator. Deze leren schoen had rubberen strepen over de schoen waardoor je met meer curve kon schieten en meer controle kreeg over de bal.

Een jaar later (1995) bracht adidas de Predator “Rapier” uit maar dan had de schoen een tong die je over de veters heen kon vouwen. Dit was zeer uniek en maakte dan ook een grote indruk. De schoen werd uitgebracht in meerdere kleuren maar behield ook de klassieke en ook wel iconische zwart, wit en rode kleuren.

In 1996 bracht adidas de Predator “Touch” uit met een unieke rode tong en een groter gebied over de schoen met speciale rubberen vlakken, ook wel de “striking zone” genoemd.

In 1998 werd de adidas Predator “Accelerator” uitgebracht. Dit was de schoen voor het WK 1998 waarmee Zinedine Zidane kampioen werd met Frankrijk.

In 2000 kwam bracht adidas de Predator “Precision” uit. Deze schoen brachten ze vlak voor het EK van 2000. Dit was tevens de eerste schoen waarbij je de noppen kon vervangen voor andere. Hierdoor konden de spelers inspelen op de conditie van het veld.

In 2002 vlak voor het WK in Japan en Korea bracht adidas opnieuw een Predator uit, deze keer de “Mania”. Dit was de eerste Predator met kangoeroe leer en een elastieken band om de tong vast te zetten.

In 2004 kwam de adidas Predator “Pulse”. Deze schoen had een nieuwe sok voering waardoor de schoen nog beter aansloot bij de voet.

In 2006 kwam de adidas Predator “Absolute”. Omdat het WK in Duitsland werd gespeeld (waar adidas vandaan komt) was te verwachten dat er een speciale Predator uitgebracht zou worden. Dit gebeurde ook. Deze Predator bevatte een stuk meer rood dan de andere Predators maar had ook een kunststoffen binnekant waardoor de schoen lichter was aan de voet.

In 2007 werd de laatste Predator uitgebracht met een tong die over de schoen gevouwen kon worden. Dit was de adidas Predator “Powerswerve”.

In 2009 kwam de adidas Predator “X”. Deze schoen was de tiende editie van de Predator en bevatte dan ook stierenleer en een nieuwe technologie genaamd “powerspine”.

In 2011 kwam toen de adidas Predator “adipower” uit. Dit was een hele andere schoen dan we gewend waren van de adidas predator. Deze predator had namelijk een sprintframe outsole.

In 2012 kwam de eerste Predator uit met een synthetisch leren bovenkant. De Predator “LZ” moet zorgen voor meer balcontrole en een beter schot.

In 2013 kwam de adidas Predator “LZ II” uit. Deze heeft veel weg van de LZ maar is nog lichter waardoor je nog sneller bent.

in 2014 was de laatste voor een aantal jaar. Toen kwam de adidas Predator “Instinct”. Deze predator had een kunststoffen buitenlaag waardoor je nog meer balcontrole zou hebben dan voorheen.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De gemoderniseerde adidas Futurepacer komt binnenkort 0 5

Na het eerste debuut in juni, is de adidas Futurepacer nu ingesteld om te worden uitgebracht in een EQT stijl van zwart en groen. De adidas Futurepacer is een gemoderniseerde versie van de Micropacer uit 1984, een schoen met een ingebouwde stappenteller. Door de chunky pasvorm en een grote flap over de veters, is de Micropacer de laatste drie decennia bekend geworden. Die belangrijkste moderne stijldetails zijn terug te vinden op de Futurepacer. Het suède hakstuk en de Boost middenzool zijn beide geïnspireerd door de adidas NMD. Het bovendeel is gemaakt van zwart leer, terwijl een donker blauw accent arriveert onder de grote flap, en een groen accent aan de achterkant boven de middenzool. De merk details die te vinden zijn op de zijkant van de middenvoet, maken de sneaker compleet.

Deze retro-futuristische Futurepacers zullen op 1 september wereldwijd gereleased worden bij adidas. Voor de foto’s en meer informatie scroll je verder naar beneden!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Futurepacer

Releasedatum: 1 september 2018
Prijs: €180
Colorway: Core Black/Carbon-Cloud White
Stylecode: B37266
Bekijk hier de Storelist >>

adidas Originals X Pharrell Afro Hu Pack release info 18 augustus 0 83

De adidas en Pharrell Williams HU collabs zijn een doorslaand succes. Deze succes reek word uitgebruit met adidas Originals X Pharrell Afro Hu Pack.

Dit nieuwe pack is gebaseerd op Oost-Afrika. Alle sneakers hebben vrolijke en unieke patronen op de uppers. De uppers bestaan uit een Primeknit materiaal. Ken merkend voor de HU NMD sneaker is de tekst die over de gehele voet van de sneaker loopt. Op het oranje paar staat ‘voor altijd’, op het rode paar staat ‘het moederland’ en het gele paar staat ‘Inspireer’. Alle drie de sneakers hebben een felgekleurde loopzool.

Bij de collectie komen ook nog twee Tennis Hu V2 sneakers. Een rode en gele variant zullen ook op 18 augustus releasen.

Bij de release van dit pack zijn er verschillende shops die met raffles werken. Dus onze tip let hier op indien je de sneakers wil scoren. Zie de releasekalender voor welke shops een raffle hebben, de releasekalender vind je hier>>

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


 adidas Originals X Pharrell Afro Hu Pack – NMD

Releasedatum: 18.08.2018 – 10:00
Prijs: €250,-
Colorway: Red/Core Black/Bright Blue
Stylecode: BB9531
Bekijk hier in de storelist>>


 adidas Originals X Pharrell Afro Hu Pack – NMD

Releasedatum: 18.08.2018 – 10:00
Prijs: €250,-
Colorway: Supplier Color/Core Black/Red
Stylecode: BB9527
Bekijk hier in de storelist>>


 adidas Originals X Pharrell Afro Hu Pack – NMD

Releasedatum: 18.08.2018 – 10:00
Prijs: €250,-
Colorway: Hi-Res Aqua/Core Black/Supplier Color
Stylecode: BB9528
Bekijk hier in de storelist>>


 adidas Originals X Pharrell Afro Hu Pack – Tennis

Releasedatum: 18.08.2018 – 10:00
Prijs: €110,-
Colorway: Supplier Color/Footwear White/Core White
Stylecode: BB9543
Bekijk hier in de storelist>>


 adidas Originals X Pharrell Afro Hu Pack – Tennis

Releasedatum: 18.08.2018 – 10:00
Prijs: €110,-
Colorway: Scarlet/Footwear White/Core Black
Stylecode: BB9542
Bekijk hier in de storelist>>

It’s coming: adidas Originals X C.P. Company 0 187

De samenwerking tussen adidas en C.P. Company komt er aan! Op 24 augustus zal de adidas Originals X C.P. Company eindelijk uitkomen

Op de eerste foto’s was een adidas Kamanda en C.P. Company Mille Miglia Jacket te zien. De rode Kamanda is ondertussen al gedropt alleen dan niet in samenwerking met C.P. Company. C.P. Company is al jaren een favoriet bij de voetballiefhebber net als adidas dat ook veel gedragen word in de voetbal cultuur. Vandaar dat dit de perfecte combinatie is van casual, sportiviteit en kwaliteit. Beide merken hebben zich volledig ingezet om een toffe samenwerking neer te zetten. In de collectie zitten adidas sneakers maar ook C.P. Company kleding stukken met natuurlijk een Goggle jacket.

De sneaker in de collectie zijn: twee paar Samba’s, een paar Tabacco, een paar Kamanda en een paar Marathon sneakers. De sneakers hebben allemaal een eigen look gekregen, de Tabaco heeft een volledig rode upper met een grijsbruine zool. De twee Samba’s hebben beide een éénkleurige colorway gekregen namelijk een grijze en een blauwe colorway. Het model Kamanda met zijn unieke zool heeft een mooie donkere groene colorway. Als contrast is het hielstuk wit gelaten. Als kers op de taart is er nog de Marathon sneaker. Deze heeft een nagenoeg zwarte colorway, de tong komt in blauw mesh en deel van de midsole is wit.

Wat de gehele collectie herkenbaar maakt zijn de drie adidas strepen op de sneakers, deze zijn met een zigzag stiksel op de schoenen gezet.

De gehele collectie komt op vrijdag 24 augustus bij adidas, C.P. Company en geselecteerde retailers! Vergeet ook zeker niet om de kleding te checken, HIER vind je de collectie!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Originals X C.P. Company Samba ‘Clear Granite’

Releasedatum: 24.08.2018 – 10:00
Prijs: €130,-
Colorway: Clear Granite / Off White / Off White
Stylecode: F33870
Bekijk hier de storelist>>


adidas Originals X C.P. Company Samba ‘Night Sky’

Releasedatum: 24.08.2018 – 10:00
Prijs: €130,-
Colorway: Dark Blue / Night Sky / Dark Purple
Stylecode: CG5957
Bekijk hier de storelist>>


adidas Originals X C.P. Company Tabacco ‘Red Night’

Releasedatum: 24.08.2018 – 10:00
Prijs: €110,-
Colorway: St Brick / Red Night / Surf Red
Stylecode: BD7959
Bekijk hier de storelist>>


adidas Originals X C.P. Company Kamada ‘Night Cargo’

Releasedatum: 24.08.2018 – 10:00
Prijs: €160,-
Colorway: Night Cargo / Base Green / Trace Cargo
Stylecode: CG5954
Bekijk hier de storelist>>


adidas Originals X C.P. Company Marathon ‘Core Black’

Releasedatum: 24.08.2018 – 10:00
Prijs: €160,-
Colorway: Core Black / Core Black / Collegiate Royal
Stylecode: BD7958
Bekijk hier de storelist>>