adidas I-5923 Triple Black komt begin 2018 0 138

Begin 2018 zal adidas komen met de I-5923 Triple Black. De sneaker heeft naast een zwart bovenwerk ook een volledig zwarte Boost zool.

Het bovenwerk behoudt de op de jaren 70 geïnspireerde esthetiek, compleet met de gerimpelde driestreep en premium suède overlays. De driestreep is wit en er is een discreet gouden I-5923 branding op het zijpaneel. Adidas opent hiermee een nieuw tijdperk voor zijn Iniki die volgend jaar door het leven gaat als de adidas I-5923. De naam Iniki is oorspronkelijk afkomstig van een Tahitiaanse orkaan, maar zal dus worden vervangen door de naam van de map waarin de ontwerpers het perfecte canvas voor de sneakers vinden.

In 2018 kan je veel nieuwe colorways verwachten van de I-5923 die uiteraard allemaal te vinden zijn in onze releasekalender. We houden je op de hoogte.

adidas I-5923 Triple Black releasedatum:

Color: Black/Black
Stylecode: unknow
Prijs: ?
Releasedatum: 2018

De complete releasekalender vindt je HIER

adidas I-5923 Triple Black zijkant adidas I-5923 Triple Black onderkant

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De nieuwste Nike WMNS Air Max 1 Premium Sail 0 0

De Air Max 1 is een tijdloze, zeer geliefde sneaker, hij mag inmiddels wel een legendarische sneaker worden genoemd. Het icoon uit 1987 staat nog steeds als een huis en heeft ook nu weer een heerlijke nieuwe colorway gekregen.

De Nike Air Max 1 Premium Sail vernieuwt het klassieke design met een suède constructie voor de perfecte voorjaarslook en premium ondersteuning. De middenzool van foam met Max Air demping geeft comfort en een licht gevoel. De gum buitenzool met wafelpatroon zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. De afwerking van deze Air Max 1 is zoals altijd fantastisch, en de kwaliteit is top. Dit maakt de sneaker een échte Premium! Check hem snel hier!

Nike WMNS Air Max 1 Premium Sail

Prijs: €140
Colorway: Sail/Fossil-Gum
Stylecode: 454746-110
Shoplink: >> Klik hier

Nickelodeon en Vans collab: Spongebob Squarepants x Vans 0 9

Dat heb je goed gezien aan de titel…de meest bekende en geliefde zeespons SpongeBob Squarepants is het thema van een nieuwe Vans collectie: Spongebob Squarepants x Vans. De Sk8-Hi, Authentic en Slip-Ons krijgen allemaal een nostalgische look. Met personages uit de serie die op de zijkanten en de upper van zes verschillende sneakers staan afgebeeld. Een grappig detail om het af te maken is dat Plankton platgedrukt op de kenmerkende geruite zool van Vans te zien is. Omdat Plankton in de serie ook vaak platgestampt werd.

In totaal zijn er 6 verschillende sneakers gemaakt. Allen gebaseerd op iconische modellen van Vans: Sk8-Hi, Authentic en Slip-On. Elk geselecteerd in de maten voor volwassenen, jongeren en peuters. Ook presenteert Vans een bijpassende trainingsbroek, evenals korte en lange mouwen shirts met grafische en geborduurde details. Ten slotte wordt de collectie afgerond met drie limited edition skate decks, met bijbehorende prints en patronen.

Deze collectie zal verkrijgbaar zijn vanaf 24 februari. Of ze verkocht zullen worden op een Nederlandse website is nog niet duidelijk. De sneaker zal wel online verkocht worden bij verschillende Vans Vault verkopers. Hier kan je een kijkje nemen naar Vans modellen die wel in Nederland verkocht worden. En via deze link kan je het hele assortiment uitgebreid bekijken op de Vans website terwijl je wacht op de release.


SpongeBob SquarePants x Vans

Verwachte prijs: €35 tot €200
Shoplink: >> Klik hier <<


De Vans

De kleding

De decks

UPDATE: Bemachtig jij de Nike Air Max 1/97 als een van de eersten? 0 13

De Revolution Air contest winnaar Sean Wotherspoon en zijn winnende Air Max 1/97 zorgden in november al voor hyperstrike-releases. Maar op 24 maart, twee dagen voor Air Max Day 2018, zal de sneaker eindelijk uitgebracht gaan worden!

Vorig jaar tijdens Air Max Day stemden fans op hun favoriete Nike Air Max combinatie, ontworpen door ontwerpers over de hele wereld. Sean Wotherspoon, medeoprichter van Round Two Hollywood, won de wedstrijd met de meeste stemmen. Voor degenen die niet op de hoogte zijn van deze sneaker, de Air Max 1/97 van Sean Wotherspoon is een hybride mash-up van twee sneakers. Zoals de naam al zegt, de zool van de Air Max 1 en de bovenkant van de Air Max 97. De buitenkant van de schoen is bekleed met lijnen van verschillende kleuren corduroy. Rond de hiel zitten denim accenten, wat in z’n geheel een vintage vibe geeft. De kleurrijke schoen is voorzien van een witte middenzool, maar het kleurige motief gaat verder op de buitenzool.

Voor updates stay tuned via onze Facebookpagina en onze releasekalender!

Nike x Sean Wotherspoon Air Max 1/97

Colorway: Light Blue Fury/Lemon Wash
Stylecode: AJ4219-400
Prijs: €150,-
Releasedatum: 24 maart
Storelist: Coming Soon!

   

Images: Nike