Nieuwe foto van de OFF WHITE™ x Nike Air VaporMax Black 0 174

Vorige week posten we al foto’s van een witte OFF WHITE™ x Nike Air VaporMax die waarschijnlijk zal worden toegevoegd aan de nieuwe 2018 collectie en vandaag komt er een zwarte variant bij. De sneakerwereld stond totaal op z’n kop met de eerste drop van Virgil Abloh x Nike’s “The Ten” collectie en de geruchten over de collectie in 2018 draaien op volle toeren. Vandaar dat er zo af en toe dan ook foto’s opduiken van wellicht nieuwe colorways/designs van de nieuwe collectie tussen de high fashion brand OFF WHITE™ en sportwear gigant NIKE.

Op de foto is te zien dat ook de ‘nieuwe’ collectie de karakteristieke OFF WHITE™ & Nike details, zoals de “SHOELACES” & “AIR” text op de sneaker, rode tag, de flyknit upper en de kenmerkende Swoosh, behoudt. Alhoewel er nog niks bekend is gemaakt over een vervolg van deze samenwerking lijkt alles erop te duiden dat we in het voorjaar weer een vergelijkbare ‘Ten’ collectie mogen verwachten. Tot die tijd moeten we het doen met de ‘gelekte’ foto’s.

OFF WHITE™ X NIKE VAPORMAX
Releasedatum: 2018
Color: Black/Total Orange-Black
Stylecode: AA3831-002
Prijs: €250

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UPDATE: Bemachtig jij de Nike Air Max 1/97 als een van de eersten? 0 13

De Revolution Air contest winnaar Sean Wotherspoon en zijn winnende Air Max 1/97 zorgden in november al voor hyperstrike-releases. Maar op 24 maart, twee dagen voor Air Max Day 2018, zal de sneaker eindelijk uitgebracht gaan worden!

Vorig jaar tijdens Air Max Day stemden fans op hun favoriete Nike Air Max combinatie, ontworpen door ontwerpers over de hele wereld. Sean Wotherspoon, medeoprichter van Round Two Hollywood, won de wedstrijd met de meeste stemmen. Voor degenen die niet op de hoogte zijn van deze sneaker, de Air Max 1/97 van Sean Wotherspoon is een hybride mash-up van twee sneakers. Zoals de naam al zegt, de zool van de Air Max 1 en de bovenkant van de Air Max 97. De buitenkant van de schoen is bekleed met lijnen van verschillende kleuren corduroy. Rond de hiel zitten denim accenten, wat in z’n geheel een vintage vibe geeft. De kleurrijke schoen is voorzien van een witte middenzool, maar het kleurige motief gaat verder op de buitenzool.

Voor updates stay tuned via onze Facebookpagina en onze releasekalender!

Nike x Sean Wotherspoon Air Max 1/97

Colorway: Light Blue Fury/Lemon Wash
Stylecode: AJ4219-400
Prijs: €150,-
Releasedatum: 24 maart
Storelist: Coming Soon!

   

Images: Nike

Binnenkort de Air Jordan 1 ‘Bred Toe’ 0 5

Nu het All-Star Weekend afgelopen is kunnen we weer gaan kijken welke nieuwe basketbal sneakers er aan zitten te komen. Met een aantal hele toffe releases tijdens het All-Star Weekend zoals de Air Jordan 3 ‘Dunk contest’ en de Air Jordan 3 ‘Black Cement’, zijn we erg verwend. Jordan doet daar nu nog een schepje boven op met de Air Jordan 1 Bred Toe.

Jordan Brand heeft voor deze release gebruikt gemaakt van twee klassieke colorways van de Air Jordan 1. Er is gebruik gemaakt van de Bred en Black Toe colorways. De Air Jordan 1 ‘Bred Toe’ brengt het beste van twee werelden bij elkaar met een zeer geslaagde colorway. Deze Air Jordan 1 heeft wel wat weg van de eerder gereleasde Air Jordan 1 ‘Shatterd Backboard’, die erg geliefd is en voor veel geld verkocht wordt. De Bred Toe is gemaakt van ‘Tumbled Leather’ dat er kwalitatief heel goed uitziet!

Zet 24 februari in je agenda want dat wordt de Air Jordan 1 Bred Toe gereleased!


Air Jordan 1 Bred Toe

Releasedatum: 24 februari 2018 10:00
Prijs: €150,-
Colorway: Gym Red / Black – Summit White
Stylecode: 555088-610
Storelist: Klik Hier >>>


 


Images

Nike onthult de “Federer Forever” Air Force 1 0 22

Roger Federer stond 14 jaar geleden bovenaan de ATP-wereldranglijst. Nu, op 36-jarige leeftijd, heeft Federer zijn status als de G.O.A.T. (Greatest of all Time) verder verstrekt en daarmee is hij de oudste tennisspeler die ooit de toppositie heeft behouden. Federer begint aan zijn 303e week als nummer 1 van de wereld, een record dat hij in juli 2012 afsnoepte van de Amerikaan Pete Sampras. Hij was 286 weken lang nummer 1. Natuurlijk viert Nike deze gelegenheid en koppelt hij Federer aan een paar aangepaste Air Force 1’s.

De zogenoemde “Federer Forever”, zijn unieke sneakers in premium zwart leer met een witte zool. Wat deze schoen echt onderscheidt, zijn de gouden details. De Swoosh, Federer’s kenmerkende logo op de tong van de schoen en het speciale RF1 borduurwerk op de hielen. De schoenen worden geleverd in een op maat gemaakte houten doos die zijn 302 weken boven aan de ranglijst viert.

Helaas zullen Federer-fans niet snel de kans krijgen om zelf een paar te bezitten. Volgens Nike is de speciale RF1 uitsluitend gemaakt voor de Zwitserse legende zelf. Wil je nou toch graag zwarte Air Force 1’s? Hou dan DEZE release van de Air Force 1 ‘Swoosh Flavors Black’ in de gaten!