Skip to content
Where to Cop

ASICS Tiger x Disney’s Sneeuwwitje en De Zeven Dwergen

4 december 2017 10:55
ASICS Tiger x Disney’s Sneeuwwitje en De Zeven Dwergen

80 jaar geleden maakte de wereld kennis met Disney’s Sneeuwwitje en De Zeven Dwergen en daarom werken ASICS Tiger en Disney samen om een collectie te lanceren die de verjaardag van dit iconische sprookje viert. Bekijk hier de gehele ASICS Tiger x Disney collectie >>

SNOW WHITE
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, jij bent de mooiste van het land. Het verhaal van Sneeuwwitje en de zeven dwergen ontvouwt zich met elke stap in de unieke GEL-Lyte sneakers van deze Disneyprinses. De markante rood fluwelen strik representeert Sneeuwwitjes iconische, rode reiscape, en de giftige appel is als detail verborgen in de sockliner.

EVIL QUEEN
Draag de kroon en ga voor een boosaardige look met de Evil Queen GEL-Lyte voor dames. Premium materialen zijn gecombineerd met een paars-zwarte kleurstelling, en de buitenzool met gouden glitters en bijzondere tong met de kroon brengen de outfit van elke boze koningin stijlvol tot leven.

SEVEN DWARFS
Voor de eerste keer ooit introduceert ASICS Tiger de GEL-LYTE voor kinderen, en lanceert in één keer maar liefst 7 nieuwe modellen. Alle zeven dwergen, Doc, Grumpie, Giechel, Dommel, Bloosje, Niezel en Stoetel, komen op hun eigen unieke manier tot leven. Details zoals de fleece voering, zwarte veters, prints en materiaalcombinaties zijn stuk voor stuk geïnspireerd door de bedden van de zeven dwergen en de kleurpaletten van hun kleding.