Zet je schrap voor de adidas Predator Tango 18+ 0 145

Dit is dan het sinterklaas cadeau van adidas aan ons als sneaker liefhebbers. Ze brengen namelijk 5 december om 10:00 deze gruwelijke adidas Predator Tango 18+ sneaker uit. Deze Tango 18+ is gebaseerd op de adidas Predator Skytalker die onlangs gereleased is.

De adidas Tango 18+ is een sneaker die geen veters bevat. De bovenkant is volledig zwart, maar als je het sokje aantrekt zie je de rode laag die eronder zit. De zool is een mix van een witte boost zool met een zwarte rubberen buitenzool. Op de achterkant staat op een goud plaatje de tekst Predator zoals ook op de voetbalschoen is.

Wij vinden hem gruwelijk. Laat ons weten wat jij ervan vindt!

adidas Predator Tango 18+
Color: Core Black/Core Black/Solar Red
Stylecode: CM7685
Prijs: €200,-
Releasedatum: 5 december 2017 om 10:00 uur
Storelist: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UPDATE: Bemachtig jij de Nike Air Max 1/97 als een van de eersten? 0 13

De Revolution Air contest winnaar Sean Wotherspoon en zijn winnende Air Max 1/97 zorgden in november al voor hyperstrike-releases. Maar op 24 maart, twee dagen voor Air Max Day 2018, zal de sneaker eindelijk uitgebracht gaan worden!

Vorig jaar tijdens Air Max Day stemden fans op hun favoriete Nike Air Max combinatie, ontworpen door ontwerpers over de hele wereld. Sean Wotherspoon, medeoprichter van Round Two Hollywood, won de wedstrijd met de meeste stemmen. Voor degenen die niet op de hoogte zijn van deze sneaker, de Air Max 1/97 van Sean Wotherspoon is een hybride mash-up van twee sneakers. Zoals de naam al zegt, de zool van de Air Max 1 en de bovenkant van de Air Max 97. De buitenkant van de schoen is bekleed met lijnen van verschillende kleuren corduroy. Rond de hiel zitten denim accenten, wat in z’n geheel een vintage vibe geeft. De kleurrijke schoen is voorzien van een witte middenzool, maar het kleurige motief gaat verder op de buitenzool.

Voor updates stay tuned via onze Facebookpagina en onze releasekalender!

Nike x Sean Wotherspoon Air Max 1/97

Colorway: Light Blue Fury/Lemon Wash
Stylecode: AJ4219-400
Prijs: €150,-
Releasedatum: 24 maart
Storelist: Coming Soon!

   

Images: Nike

Binnenkort de Air Jordan 1 ‘Bred Toe’ 0 5

Nu het All-Star Weekend afgelopen is kunnen we weer gaan kijken welke nieuwe basketbal sneakers er aan zitten te komen. Met een aantal hele toffe releases tijdens het All-Star Weekend zoals de Air Jordan 3 ‘Dunk contest’ en de Air Jordan 3 ‘Black Cement’, zijn we erg verwend. Jordan doet daar nu nog een schepje boven op met de Air Jordan 1 Bred Toe.

Jordan Brand heeft voor deze release gebruikt gemaakt van twee klassieke colorways van de Air Jordan 1. Er is gebruik gemaakt van de Bred en Black Toe colorways. De Air Jordan 1 ‘Bred Toe’ brengt het beste van twee werelden bij elkaar met een zeer geslaagde colorway. Deze Air Jordan 1 heeft wel wat weg van de eerder gereleasde Air Jordan 1 ‘Shatterd Backboard’, die erg geliefd is en voor veel geld verkocht wordt. De Bred Toe is gemaakt van ‘Tumbled Leather’ dat er kwalitatief heel goed uitziet!

Zet 24 februari in je agenda want dat wordt de Air Jordan 1 Bred Toe gereleased!


Air Jordan 1 Bred Toe

Releasedatum: 24 februari 2018 10:00
Prijs: €150,-
Colorway: Gym Red / Black – Summit White
Stylecode: 555088-610
Storelist: Klik Hier >>>


 


Images

Nike onthult de “Federer Forever” Air Force 1 0 22

Roger Federer stond 14 jaar geleden bovenaan de ATP-wereldranglijst. Nu, op 36-jarige leeftijd, heeft Federer zijn status als de G.O.A.T. (Greatest of all Time) verder verstrekt en daarmee is hij de oudste tennisspeler die ooit de toppositie heeft behouden. Federer begint aan zijn 303e week als nummer 1 van de wereld, een record dat hij in juli 2012 afsnoepte van de Amerikaan Pete Sampras. Hij was 286 weken lang nummer 1. Natuurlijk viert Nike deze gelegenheid en koppelt hij Federer aan een paar aangepaste Air Force 1’s.

De zogenoemde “Federer Forever”, zijn unieke sneakers in premium zwart leer met een witte zool. Wat deze schoen echt onderscheidt, zijn de gouden details. De Swoosh, Federer’s kenmerkende logo op de tong van de schoen en het speciale RF1 borduurwerk op de hielen. De schoenen worden geleverd in een op maat gemaakte houten doos die zijn 302 weken boven aan de ranglijst viert.

Helaas zullen Federer-fans niet snel de kans krijgen om zelf een paar te bezitten. Volgens Nike is de speciale RF1 uitsluitend gemaakt voor de Zwitserse legende zelf. Wil je nou toch graag zwarte Air Force 1’s? Hou dan DEZE release van de Air Force 1 ‘Swoosh Flavors Black’ in de gaten!