Volgende week: De Nike Air Force 1 Low “Camo” 0 256

De Nike Air Force 1 is back! Waar de witte Air Force 1 de meeste verkochte Air Force is zijn er ook veel andere colorways verkrijgbaar. Nike komt exact één jaar na de release van 6 camo colorways terug met een pack van 5 camo colorways.

De eerste is in de kleuren van de “Dessert Camo” die ze in het leger gebruiken, een wat lichtere camo met “Bio Beige-Orange Quartz” vlekken. De tweede van de pack is een echte “Woodland Camo”, een wat donkere camo in “Medium Olive/Black-Baroque Brown-Sequoia” met een zwarte Nike swoosh op de schoen. De derde van deze pack is een “Dark Stucco/Dark Stucco-Dark Raisin” camo, deze bevat een “Dark Stucco” swoosh met een witte zool. De vierde van de pack is een “Snow Camo” met een “Pure Platinum” colorway. De laatste staat bekend als de “German Desert” en heeft een camo van “Team Gold/Team Gold-Golden Beige”.

De release van de Nike Air Force 1 Low “Camo Pack” is op 7 December 2017 om 09:00 uur. Voor meer informatie check je de Sneakerjagers Releasekalander.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De nieuwste Nike WMNS Air Max 1 Premium Sail 0 0

De Air Max 1 is een tijdloze, zeer geliefde sneaker, hij mag inmiddels wel een legendarische sneaker worden genoemd. Het icoon uit 1987 staat nog steeds als een huis en heeft ook nu weer een heerlijke nieuwe colorway gekregen.

De Nike Air Max 1 Premium Sail vernieuwt het klassieke design met een suède constructie voor de perfecte voorjaarslook en premium ondersteuning. De middenzool van foam met Max Air demping geeft comfort en een licht gevoel. De gum buitenzool met wafelpatroon zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. De afwerking van deze Air Max 1 is zoals altijd fantastisch, en de kwaliteit is top. Dit maakt de sneaker een échte Premium! Check hem snel hier!

Nike WMNS Air Max 1 Premium Sail

Prijs: €140
Colorway: Sail/Fossil-Gum
Stylecode: 454746-110
Shoplink: >> Klik hier

Nickelodeon en Vans collab: Spongebob Squarepants x Vans 0 9

Dat heb je goed gezien aan de titel…de meest bekende en geliefde zeespons SpongeBob Squarepants is het thema van een nieuwe Vans collectie: Spongebob Squarepants x Vans. De Sk8-Hi, Authentic en Slip-Ons krijgen allemaal een nostalgische look. Met personages uit de serie die op de zijkanten en de upper van zes verschillende sneakers staan afgebeeld. Een grappig detail om het af te maken is dat Plankton platgedrukt op de kenmerkende geruite zool van Vans te zien is. Omdat Plankton in de serie ook vaak platgestampt werd.

In totaal zijn er 6 verschillende sneakers gemaakt. Allen gebaseerd op iconische modellen van Vans: Sk8-Hi, Authentic en Slip-On. Elk geselecteerd in de maten voor volwassenen, jongeren en peuters. Ook presenteert Vans een bijpassende trainingsbroek, evenals korte en lange mouwen shirts met grafische en geborduurde details. Ten slotte wordt de collectie afgerond met drie limited edition skate decks, met bijbehorende prints en patronen.

Deze collectie zal verkrijgbaar zijn vanaf 24 februari. Of ze verkocht zullen worden op een Nederlandse website is nog niet duidelijk. De sneaker zal wel online verkocht worden bij verschillende Vans Vault verkopers. Hier kan je een kijkje nemen naar Vans modellen die wel in Nederland verkocht worden. En via deze link kan je het hele assortiment uitgebreid bekijken op de Vans website terwijl je wacht op de release.


SpongeBob SquarePants x Vans

Verwachte prijs: €35 tot €200
Shoplink: >> Klik hier <<


De Vans

De kleding

De decks

UPDATE: Bemachtig jij de Nike Air Max 1/97 als een van de eersten? 0 14

De Revolution Air contest winnaar Sean Wotherspoon en zijn winnende Air Max 1/97 zorgden in november al voor hyperstrike-releases. Maar op 24 maart, twee dagen voor Air Max Day 2018, zal de sneaker eindelijk uitgebracht gaan worden!

Vorig jaar tijdens Air Max Day stemden fans op hun favoriete Nike Air Max combinatie, ontworpen door ontwerpers over de hele wereld. Sean Wotherspoon, medeoprichter van Round Two Hollywood, won de wedstrijd met de meeste stemmen. Voor degenen die niet op de hoogte zijn van deze sneaker, de Air Max 1/97 van Sean Wotherspoon is een hybride mash-up van twee sneakers. Zoals de naam al zegt, de zool van de Air Max 1 en de bovenkant van de Air Max 97. De buitenkant van de schoen is bekleed met lijnen van verschillende kleuren corduroy. Rond de hiel zitten denim accenten, wat in z’n geheel een vintage vibe geeft. De kleurrijke schoen is voorzien van een witte middenzool, maar het kleurige motief gaat verder op de buitenzool.

Voor updates stay tuned via onze Facebookpagina en onze releasekalender!

Nike x Sean Wotherspoon Air Max 1/97

Colorway: Light Blue Fury/Lemon Wash
Stylecode: AJ4219-400
Prijs: €150,-
Releasedatum: 24 maart
Storelist: Coming Soon!

   

Images: Nike