Sneaker’a’fair dit weekend in Antwerpen 1029

Aanstaande zondag, 3 december, is Antwerpen de plek waar je moet zijn. Daar is een nieuwe editie van Sneaker’a’fair. Van 11 tot 18.00 uur kun je terecht bij de Antwerp Expo om je favoriete paartje te scoren. Net als afgelopen weekend bij Sneakerness staan er veel partijen die nieuw, deadstock en gebruikte sneakers aanbieden of ruilen.

Na de succesvolle editie van verleden jaar verhuisd de beurs naar de Antwerp Expo om zo meer bezoekers te kunnen ontvangen en de beurs uit te breiden. Naast sneakers vindt je er ook Fashion, sports, lekker eten en natuurlijk heerlijke muziek.

Je vindt de Antwerp Expo aan de Jan van Rijswijcklaan 191 in Antwerpen. Het ligt op het kruispunt van de Van Rijswijkcklaan en de Antwerpse ring. Er zijn verschillende parkeergarages in de buurt. Met het openbaar vervoer kun je het beste vanaf Antwerpen centraal tram 2 of 6 nemen. Deze stopt voor de Expo. De reistijd vanaf NS Utrecht Centraal is ongeveer twee uur.

Tickets zijn 8,45 en vindt je met DEZE link. De prijs van tickets aan de deur zijn nog niet bekend gemaakt. Hou er rekening mee dat de meeste verkopers alleen cash accepteren.

Als je gaat, veel plezier. Laat je ons weten wat je hebt gescoord?

Previous ArticleNext Article

Sneakerness Amsterdam komt er weer aan 162

Het prachtige sneakerevent Sneakerness in Amsterdam staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat wij jullie even over het een en ander willen inlichten over dit evenement. Ga jij of ben je van plan misschien te gaan, lees dan snel verder zodat je weet wat je te wachten staat.

Naast de meest legendarische sneakers die aanwezig zijn tijdens dit evenement is er nog veel meer te zien en te doen. Om te beginnen draait DJ Turne de ziekste beats die je kan horen op dit evenement. Daarnaast is er een Art galerij waar je de mooiste sneaker gerelateerde kunstwerken kunt bewonderen. Vervolgens zijn er verschillende plekken waar je een lekker hapje kan halen en is er een kids corner waar je kind lekker kan spelen terwijl jij geniet van alles om je heen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, schoenen
Image by: Runnerwally

Waar en wanneer

Zaterdag 1 juni en zondag 2 juni zullen voor jullie de deuren geopend zijn in de Kromhouthal in Amsterdam. De tijden wanneer het event plaats gaat vinden zullen tussen 12.00 uur ’s middags en 18.00 uur ’s avonds zijn.

Tickets

Voor de tickets kan je kiezen uit een aantal verschillende categorieën. Je hebt de dag tickets, weekend tickets en de priority tickets. Met die laatste mag je op zaterdag al vanaf 11.00 uur naar binnen en op zondag om 12.00 uur, je krijgt er ook nog eens een goodybag bij. Kinderen onder de 12 jaar hebben een gratis entree.

Tickets:
Zaterdag: €14,-
Zondag: €12,-
Weekend tickets: €16,-
Priority tickets: €52,-

Koop hier je tickets!

Afbeeldingsresultaat voor sneakerness

Vervoer

Sneakerness wordt twee keer per jaar in Nederland georganiseerd, een keer in Rotterdam en een keer in Amsterdam. Uit alle gaatjes in het land komen dan ook mensen tevoorschijn om dit evenement bij te wonen. Daarom hebben we hieronder weetjes die nog van pas zouden kunnen komen tijdens de reis hier naar toe.

Vanaf Amsterdam CS:
Er is een gratis veerboot die jou vanaf de achterkant van Amsterdam Centraal naar de locatie brengt. Dit is de veerboot naar IJplein. Vanaf dat punt loop je richting het oosten van het IJplein. Vervolgens sla je linksaf en neem je een flauwe bocht naar rechts om op het IJplein te blijven. Daarna sla je rechtsaf naar de motorkade. Vanaf daar sla je nog één keer linksaf en nog twee keer rechtsaf en je bent gearriveerd op het evenement.

Daarnaast kun je ook nog met metro 52 vanaf Amsterdam, Centraal naar Amsterdam, Noorderpark, dit duurt ongeveer twee minuutjes. Vanaf daar is het nog zo’n 900 meter lopen naar de Kromhouthal. Eerst loop je naar een zuidoostelijke richting op het Albatrospad. Vervolgens sla je rechtsaf en dan sla je linksaf richting de Eendenstraat. Daarna volgt er een flauwe bocht en vervolg je de weg naar de Ganzenweg. Je slaat linksaf om op de Ganzenweg te blijven. Daarna vervolg je de weg naar de Motorkade. Vanaf daar sla je weer nog één keer linksaf en nog twee keer rechtsaf en dan ben je ook gearriveerd op het evenement.

Met de auto:
Alle wegen leiden naar Rome (in dit geval Amsterdam). Met de navigatie moet dat goed komen, Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam. Je kunt in de nabije omgeving van het evenement gratis parkeren.

Wij van Sneakerjagers hopen dat jullie een ontzettend mooie dag of dagen gaan beleven en we kijken nu al uit naar alle comments die over dit event geplaatst gaan worden.


Baskèts x New Balance pop-up museum Amsterdam 128

Vorige week donderdag, 2 mei, zijn wij naar het Baskèts x New Balance pop-up museum geweest in Amsterdam. Dit pop-up museum is opgezet om de launch te vieren van de New Balance M990v5.

Het Baskèts x New Balance pop-up museum zat naast de huidige winkel van Baskèts en was echt ingedeeld als een klein museum. Op het raam stond groot de quote “Worn by super models in London and dads in Ohio”. Als je binnen kwam stonden er aan de rechterkant vier vitrines met daarin de oudere versies van de New Balance 990 met daarboven een klein verhaaltje over de bij behorende sneaker. Aan de linkerkant was de muur vol gehangen met de bovenstaande posters en in het midden de nieuwe uitgave van de 990. Er was ook een bar waarbij je heerlijke drankjes krijg van ABSOLUT Vodka. Veel New Balance fans kwamen naar dit pop-up museum, en kochten uiteraard ook een early paartje van de M990v5, want deze sneaker kwam eigenlijk pas uit op 4 mei.

De New Balance M990v5 is nu dus uit. Haal nu een paartje bij Baskèts! Check hieronder de sfeer afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen!Recap: Deadstock Sneakermarket Eindhoven 360

Na het succes van de eerste editie van Deadstock Sneakermarket aan het einde van 2018 was het vrij duidelijk dat er een vervolg zou komen. Afgelopen maandag was het dan ook zo ver. De tweede editie van Deadstock Sneakermarket heeft namelijk plaatsgevonden op tweede paasdag en wij waren er uiteraard weer bij!

Deadstock

In alle drukte rondom sneaker evenementen valt het op dat de meeste evenementen plaatsvinden in het westen of in grote steden, zoals Amsterdam en Rotterdam. De oprichters van Deadstock zagen hier een kans om een evenement te organiseren in het zuid-oosten van Nederland en zo is het eerste sneaker evenement van het oosten geboren: Deadstock Sneakermarket.

Deadstock

Waar de eerste editie plaatsvond in Nijmegen, vond de tweede editie plaats in Eindhoven in het welbekende Klokgebouw. De locatie werd omgetoverd tot een waar sneakerparadijs met zowel nationale als internationale sellers.

Wij van Sneakerjagers waren ook bij deze relaxte tweede editie. Om 12:00 uur gingen de deuren open. Met de gigantische rij voor de ingang duurde het niet lang voordat de zaal vol was met sneakerheads.

Deadstock

Op het evenement waren talloze holy grail sneakers te vinden, zoals de Nike Air Yeezy 2 ‘Red October’ of de extreem gewilde Nike Air Max 1 x Parra ‘Albert Heijn’. Naast hype sneakers waren er ook doorsnee GR’s of vintage kicks te vinden.

Deadstock
Air Max 1 ‘Albert Heijn’ By: Prime030

Net zoals op het eerste evenement was er een erg ontspannen en relaxte sfeer op dit evenement. Mensen waren goed gehumeurd, de sneakers waren on-point, het aanbod was groots én het was ook nog eens fantastisch weer!

Deadstock

Ik vind dat we kunnen spreken van een geslaagde editie. Om jullie een beeld te geven van onze ervaringen hebben we een korte recap gemaakt. Check hem hieronder!