Sneaker’a’fair dit weekend in Antwerpen 0 91

Aanstaande zondag, 3 december, is Antwerpen de plek waar je moet zijn. Daar is een nieuwe editie van Sneaker’a’fair. Van 11 tot 18.00 uur kun je terecht bij de Antwerp Expo om je favoriete paartje te scoren. Net als afgelopen weekend bij Sneakerness staan er veel partijen die nieuw, deadstock en gebruikte sneakers aanbieden of ruilen.

Na de succesvolle editie van verleden jaar verhuisd de beurs naar de Antwerp Expo om zo meer bezoekers te kunnen ontvangen en de beurs uit te breiden. Naast sneakers vindt je er ook Fashion, sports, lekker eten en natuurlijk heerlijke muziek.

Je vindt de Antwerp Expo aan de Jan van Rijswijcklaan 191 in Antwerpen. Het ligt op het kruispunt van de Van Rijswijkcklaan en de Antwerpse ring. Er zijn verschillende parkeergarages in de buurt. Met het openbaar vervoer kun je het beste vanaf Antwerpen centraal tram 2 of 6 nemen. Deze stopt voor de Expo. De reistijd vanaf NS Utrecht Centraal is ongeveer twee uur.

Tickets zijn 8,45 en vindt je met DEZE link. De prijs van tickets aan de deur zijn nog niet bekend gemaakt. Hou er rekening mee dat de meeste verkopers alleen cash accepteren.

Als je gaat, veel plezier. Laat je ons weten wat je hebt gescoord?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit wil je niet missen! 24 Maart Solemart Amsterdam 0 108

Solemart is een paradijs voor sneakerlovers. Het is een evenement waar sneakerheads hun grootste passie kunnen delen met elkaar.

Solemart is een event dat georganiseerd wordt door Solebox. Het komt oorspronkelijk uit Berlijn maar komt dit jaar voor het eerst, ook naar Amsterdam! Het is een dag vol sneakerliefde met vrienden, eten, muziek en nátuurlijk de beste keuze uit unieke sneakers.

Bij dit evenement ligt de focus vooral op vintage en sneakers die moeilijk te vinden zijn. En niet te vergeten, is er ook aanbod voor de toekomstige sneakerheads (de kleintjes) en koopjesjagers. Een variatie aan lokale en internationale collectors en shops zullen een groot aanbod aan sneakers voor je meenemen om je de hele dag mee te kunnen vermaken.

Wanneer is het?

Wil je dit niet missen noteer dan zaterdag 24 maart dan maar in je agenda! Het wordt gehouden in de Westergasfabriek (Transformatorhuis). De deuren zijn geopend van 12:00 tot 19:00. De entreeprijs is €5 en kan alleen aan de deur betaald worden (niet van tevoren).

Heb je na het event nog geen genoeg gehad van al die gezelligheid? Dan organiseert Solemart ook nog een afterparty. Bij dit feestje is het handig om je nieuwe kicks niet meteen aan te trekken aangezien er dan een grote kans is dat ze vies worden. Hierover zal binnenkort meer informatie komen.

Images by: @thomaslindie / EUKicks

 

Alles wat je moet weten over Sneakerness komend weekend. 0 203

Aanstaand weekend gaat het dan eindelijk gebeuren: Sneakerness Rotterdam. En wat een toffe locatie: de Van Nellefabriek. Als je hier nog nooit bent geweest heb je iets om naar uit te kijken.

De voormalige Van Nellefabriek geldt als het belangrijkste industriële monument in Nederland en werd als zodanig in 2014 tot UNESCO-werelderfgoed verklaard.  Echt indrukwekkend en leuk om een keer gezien te hebben. Ook een super plek om een mooi shot te maken van je sneakers.

Voor diegene die Sneakerness niet kent even het volgende: Sneakerness is het grootste sneaker event van Europa, bestaat ongeveer drie jaar en heeft inmiddels een aantal vaste events in onder andere Parijs, Zurich, Berlijn, Moskou, Keulen, Warschau en Amsterdam. Het is uitgegroeid tot het grootste sneaker event in de sneaker en footwear scene. Denk nu niet dat daar alleen maar van die maffe idiote sneakerheads lopen. Het is vooral een samensmelting van gevestigde of juist beginnende verzamelaars gecombineerd met iedereen die dat weekend een tof paartje wil scoren of gewoon de relaxte sfeer wil proeven.

De Rotterdam editie heeft weer grote internationale merken, sneaker stores, privé verkopers en verzamelaars op de beurs om artikelen te kopen, verkopen of ruilen. Enkele deelnemers zijn o.a. de Rotterdamse store Woei (ook met een sale gedeelte), Crep Protect, Retroshopparis, Crepprotect, Custombybbm Sneakerrestore, Outsole, Approved Sneakers en natuurlijk onze Utrechtse vrienden van Prime. De lijst is nog vele malen groter dus laat je verrassen. Er zijn meer dan 100 privé verkopers.

Reken er ook op dat er veel customisers, graffiti artiesten en professionele fotografen zijn die hun werk vertonen. Volop inspiratie opdoen dus. Uiteraard zijn er ook foodtrucks, maak je geen zorgen! Wij van Sneakerjagers kijken ernaar uit!

Oké, nu even de praktische zaken:

Sneakerness is op zaterdag 25 november open van 12.00 tot 19.00 uur. Op zondag 26 november van 12.00 tot 17.00 uur.

Bezoekadres is: Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam.

Een kaart in de voorverkoop kost 12 euro en is geldig voor beide dagen en is verkrijgbaar via www.sneakerness.com. Een kaart aan de deur kost 12,50 en is één dag geldig.

Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis! Er is zelfs een gedeelte waar ze bezig worden gehouden terwijl pap of mam gaat sneakerjagen.

Kom je met de trein:
Trein nemen tot Rotterdam Centraal Station. Hier buslijn 38 richting Station Schiedam Centrum vanaf het busstation aan de Conradstraat (zijkant station). Uitstappen bij halte Beukelsbrug op de Horvathweg. De trap naar beneden nemen, linksaf het spoorviaduct onderdoor en oversteken naar de hoofdingang van de Van Nelle Fabriek. Tevens kunt je vanaf Station Schiedam Centrum dezelfde buslijn 38 richting Rotterdam Centraal nemen, uitstappen bij dezelfde halte.

Kom je met de auto: gebruik je navigatie. Van Nelleweg 1, Rotterdam.

Als je gaat, veel plezier, we horen graag hoe je het vond!