Coming soon: Nike Air Force 1 Low “SPLIT” 0 209

Deze Nike Air Force 1 Low ‘split’ is weer een hele bijzondere AF die waarschijnlijk één van de meest gewilde wordt.

De basis van deze uitgave komt uit 2006 toen de ‘scarface air force 1 low’ werd geïntroduceerd. In tegenstelling tot dat model heeft deze nieuwe versie een niet gecentreerde splitsing en witte hak. De twee kleuren worden niet recht in het midden gesplitst. Het zwarte bedekt de toebox en veters van de upper terwijl het witte rond de hiel verwerkt wordt.

Ook op de onderkant van de zool loopt de splitsing tussen zwart en wit door.

Er is nog geen officiële releasedatum genoemd van deze Air Force 1 Low ‘Split’ met artikelnummer 905345-004. We houden je op de hoogte.

De huidige Air Force 1 modellen vindt je HIER.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De nieuwste Nike WMNS Air Max 1 Premium Sail 0 3

De Air Max 1 is een tijdloze, zeer geliefde sneaker, hij mag inmiddels wel een legendarische sneaker worden genoemd. Het icoon uit 1987 staat nog steeds als een huis en heeft ook nu weer een heerlijke nieuwe colorway gekregen.

De Nike Air Max 1 Premium Sail vernieuwt het klassieke design met een suède constructie voor de perfecte voorjaarslook en premium ondersteuning. De middenzool van foam met Max Air demping geeft comfort en een licht gevoel. De gum buitenzool met wafelpatroon zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. De afwerking van deze Air Max 1 is zoals altijd fantastisch, en de kwaliteit is top. Dit maakt de sneaker een échte Premium! Check hem snel hier!

Nike WMNS Air Max 1 Premium Sail

Prijs: €140
Colorway: Sail/Fossil-Gum
Stylecode: 454746-110
Shoplink: >> Klik hier

Binnenkort de Air Jordan 1 ‘Bred Toe’ 0 5

Nu het All-Star Weekend afgelopen is kunnen we weer gaan kijken welke nieuwe basketbal sneakers er aan zitten te komen. Met een aantal hele toffe releases tijdens het All-Star Weekend zoals de Air Jordan 3 ‘Dunk contest’ en de Air Jordan 3 ‘Black Cement’, zijn we erg verwend. Jordan doet daar nu nog een schepje boven op met de Air Jordan 1 Bred Toe.

Jordan Brand heeft voor deze release gebruikt gemaakt van twee klassieke colorways van de Air Jordan 1. Er is gebruik gemaakt van de Bred en Black Toe colorways. De Air Jordan 1 ‘Bred Toe’ brengt het beste van twee werelden bij elkaar met een zeer geslaagde colorway. Deze Air Jordan 1 heeft wel wat weg van de eerder gereleasde Air Jordan 1 ‘Shatterd Backboard’, die erg geliefd is en voor veel geld verkocht wordt. De Bred Toe is gemaakt van ‘Tumbled Leather’ dat er kwalitatief heel goed uitziet!

Zet 24 februari in je agenda want dat wordt de Air Jordan 1 Bred Toe gereleased!


Air Jordan 1 Bred Toe

Releasedatum: 24 februari 2018 10:00
Prijs: €150,-
Colorway: Gym Red / Black – Summit White
Stylecode: 555088-610
Storelist: Klik Hier >>>


 


Images

Nike onthult de “Federer Forever” Air Force 1 0 22

Roger Federer stond 14 jaar geleden bovenaan de ATP-wereldranglijst. Nu, op 36-jarige leeftijd, heeft Federer zijn status als de G.O.A.T. (Greatest of all Time) verder verstrekt en daarmee is hij de oudste tennisspeler die ooit de toppositie heeft behouden. Federer begint aan zijn 303e week als nummer 1 van de wereld, een record dat hij in juli 2012 afsnoepte van de Amerikaan Pete Sampras. Hij was 286 weken lang nummer 1. Natuurlijk viert Nike deze gelegenheid en koppelt hij Federer aan een paar aangepaste Air Force 1’s.

De zogenoemde “Federer Forever”, zijn unieke sneakers in premium zwart leer met een witte zool. Wat deze schoen echt onderscheidt, zijn de gouden details. De Swoosh, Federer’s kenmerkende logo op de tong van de schoen en het speciale RF1 borduurwerk op de hielen. De schoenen worden geleverd in een op maat gemaakte houten doos die zijn 302 weken boven aan de ranglijst viert.

Helaas zullen Federer-fans niet snel de kans krijgen om zelf een paar te bezitten. Volgens Nike is de speciale RF1 uitsluitend gemaakt voor de Zwitserse legende zelf. Wil je nou toch graag zwarte Air Force 1’s? Hou dan DEZE release van de Air Force 1 ‘Swoosh Flavors Black’ in de gaten!