Nieuwe Nike Wmns Air Max 1 Premium SC colorways!

Naast de in oktober gereleasde Nike Wmns Air Max 1 Premium SC Jewel “Summit White” en de “Wolf Grey”, komen er nog twee Wmns Air Max 1 Premium SC colorways aan, namelijk de “Bordeaux/Blur-Bio Beige” en de “Black/Metallic Silver”. Voor zover het er nu naar uitziet zijn beide colorways vanaf 14 december 2017 verkrijgbaar. Dus je hebt nog even de tijd om je spaarpot aan te vullen, al zou dat niet makkelijk met de komende feestmaand voor de boog. Wellicht een vervroegd kerstcadeau?

NIKE AIR MAX 1 SC JEWEL BORDEAUX
Color: Bordeaux/blur-bio Beige
Stylecode: AA0512-600
Releasedatum: 14 december 2017
Storelist: Klik hier >>
NIKE AIR MAX 1 SC JEWEL BLACK
Color: Black/metallic Silver
Stylecode: AA0512-001
Releasedatum: 14 december 2017
Storelist: Klik hier >>
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *