Coming up: De Nike Air Max 97 "Country Camo"

Isaiah Thomas gaf fans een speciale Veterans Day sneak peak van een aankomende Nike-release toen hij de Air Max 97 "Country Camo" op zaterdag tegen zijn Mavs op zijn grondvesten deed schudden. De Point-guard van Cleveland Cavaliers trok aan wat een vervolg lijkt te zijn van het "Country Camo" -pack dat voor het eerst debuteerde in 2013.

De sneaker heeft een allover tijgercamo-bovenwerk met een totaal verduisterende mid en out-sole. Het thema komt helemaal tot zijn recht door de prominent aanwezige Amerikaanse vlag als badge op de tong van de sneaker. Zoals het er nu naar uit ziet mogen we eind december de release verwachten. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *