Super: Wol & Leercombi op nieuwe AM90, 95 en 97.

Nog een paar dagen en het is november. Dat wordt weer een mooie maand voor alle sneakerliefhebbers. Er staat veel nieuws op het menu. Op 1 november is het al raak. Dan komt er een wintervariant van de Air Max 90, 95, 97 en Internationalist die echt heel dik zijn.

Kijk maar eens naar de foto’s. In deze sneakers is wol verwerkt. Dat vonden we al mooi op die New Balance x Woolrich die dit weekend uitkomt maar deze Nike colorways zijn ook prachtig. De sneakers hebben dus een combinatie van wol en leer en de tinten van groen en zwart zijn super gecombineerd met de wit/grijze zolen. Top. We zullen uiteraard meer foto’s laten zien aanstaande woensdag. Geniet eerst maar eens van deze van 43Einhalb.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *