Woolrich X New Balance Made in US997 komt zaterdag.

Woolrich, wie kent het niet. Vooral bekend van die fantastische winterjassen. Prijzig maar geweldig. We zijn dus erg enthousiast over de aangekondigde samenwerking van een ander favoriet merk van ons: New Balance. De twee Amerikaanse bedrijven komen met deze Woolrich X New Balance made US 997.

De sneaker is opgebouwd in een klassieke grijze nubuck met een door Woolrich premium geweven wol in een seizoensgebonden grijs en marine blauw. Comfort wordt gegarandeerd door de ENCAP middenzool technologie. Geloof ons, je voeten zullen je bedanken!

De schoen komt op vrijdag 28 oktober aanstaande bij geselecteerde retailers. Onder andere HIER

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *