Air Jordan 11 "Heiress"

Jullie weten al over de recentelijk aangekondigde Air Jordan 11 “Win Like Mike” collab die binnenkort uit zal komen maar het is voorlopig nog niet klaar met de Jordan 11. Er zijn namelijk geruchten dat de volgende “Heiress” release er ook aan zit te komen in een keiharde cw! De sneaker, de Air Jordan 11, is van zichzelf al een icoon en deze keiharde colorway laat zien dat alles mogelijk is met deze badass sneaker. 

De mudguard is namelijk voorzien van een shiny stingray lederen materiaal, wat de sneakers een premium look geven. Om die premium look nog wat aan te scherpen zijn alle brandings gemaakt van een goudkleurig materiaal. Voor de rest is de sneaker volledig zwart, exclusief de witte midsole. 

AIR JORDAN 11 “HEIRESS”
Color: Black/Metallic Gold-White
Stylecode: 852625-030
Prijs: TBA
Releasedatum: TBA
Storelist: >> Klik Hier <<

Er is nog geen releasedatum bekend maar voor al je sneakernieuws volg je ons uiteraard via Facebook en Instagram.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *