Top 5 releases dit weekend! 398

Het is weer (bijna) zo ver, weekend! Tijd om eens de top 5 releases van dit weekend met jullie door te nemen. Welk paartje ga jij morgenochtend scoren tijdens het ontbijt?

1. Nike Air Max 1 Premium SC Jewel “Summit White” & “Wolf Grey”De Nike Air Max 1 Premium SC Jewel is al meerdere keren uitgekomen de laatste tijd. Zo hebben we al verschillende colorways gezien, van “Dusty Peach” tot “Ruby Red”. Voor de release van 14 oktober staan de “Summit White” en de “Wolf Grey” op de kalender, twee ontzettend harde/schone colorways. Beide sneakers zijn gemaakt van een premium suede met een lederen afwerking. Wil jij ze morgen toevoegen aan je sneakercollectie? Shop ze dan via onderstaande link.
 Shop de "Summit White" hier!  Shop de "Wolf Grey" hier! 

2. Nike Air Max 97 “Future Forward”
Vleugjes glanzend lakleer en satijn accentueren de gestroomlijnde look van de Air Max 97. Een van de meest onvergetelijke innovaties van Nike Air uit de jaren 90 wordt steeds vernieuwd — deze keer gecombineerd met een Taupe Grey bovenwerk in luxe materialen. De zachte kleur is de perfecte balans tussen neutraal en opvallend, en tilt je hele look naar een hoger niveau. Wil jij ze morgen toevoegen aan je sneakercollectie? Shop ze dan via de onderstaande link.
Shop de Future Forward hier!

3. adidas Equipment Support ADV CK “Parley”De samenwerking tussen Parley For The Oceans en adidas heeft al veel spannende Ultra Boost releases gehad. Parley For The Oceans is een merk wat plastic afval recycled in draagbare performance sneakers. Voor de volgende adidas x Parley release wordt de Equipment Support voorzien van gerecyclede materialen in een typische Parley colorway, navy & aqua blue. Op de tongue is het Parley logo aangebracht in een aqua blauwe kleur. Wil jij ze morgen toevoegen aan je sneakercollectie? Shop ze dan via de onderstaande link.
Shop de "Navy Blue" hier! Shop de "Aqua Blue" hier! 

4. Nike “Wheat Pack”Zo nu en dan brengt Nike een pack uit in een heerlijke colorway. Deze “Wheat Pack” brengt dit echter naar een compleet niveau. De wheat pack zal namelijk bestaan uit maar liefs 10 modellen. Dat lees je goed.. 10. modellen. Ze hebben ook niet gekozen voor de minste modellen, namelijk de Air Max 1, Air Max 90, Air Max BW, Air Max 95 Boot, Air Woven Boot, Air Force Max, Air Force 1 High, Footscape Woven Chukka, Air Force Max en de Air More Uptempo ’96. Alle sneakers zijn gemaakt van verschillende materialen, van suede tot nubuck en dit alles in de “Flax” colorway. Als je een groot liefhebber bent van de gumsole, dan is deze release perfect voor jou! Wil jij ze morgen toevoegen aan je sneakercollectie? Shop ze dan via de onderstaande link. 
Shop de "Wheat Pack" hier!

5. Air Jordan 12 Retro “Burgundy”  
Al sinds zijn release staat de Air Jordan XII voor luxe. Die luxe is in de loop der tijd steeds weer vertaald naar nieuwe kleuren en materialen. De nieuwste versie met een suède constructie in een volwaardige Bordeaux-kleur wordt twintig jaar na het origineel uit 1996 uitgebracht. Wil jij ze morgen toevoegen aan je sneakercollectie? Shop ze dan via de onderstaande link. 
Shop de "Jordan 12 "hier!  

Previous ArticleNext Article

Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 12

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.


Nieuwe Air Jordan 1 Cargo komt in het zwart 11

Een maand geleden introduceerde Jordan een nieuw model, genaamd de Air Jordan 1 Cargo. Toen brachten zij een witte colorway uit en nu is er een zwarte colorway onderweg. De AJ 1 Cargo beschikt over allerlei lagen die over elkaar heen lopen. De ontwerpers van het nieuwe model hebben hun inspiraties gehaald uit reizen en vliegen.

Air Jordan 1 Cargo “Black”

AJ1 Cargo’s nieuwste colorway behoudt de kenmerkende, kruisende lagen op de zijkanten. Door middel van de overlappende lagen zie je de witte Swoosh amper. Op de tong en op de veters zitten kleine oranje details. De upper is gemaakt van leer en textiel, dit zorgt voor een enorm licht en comfortabel gevoel. Op de tong zit een kliksluiting en deze is geïnspireerd op een bagagelabel. Ook de rubberen zool beschikt over een witte kleur. Op de enkel aan de binnenkant staat in witte letters “Inspired by greatness designed for flight”.

In Amerika is de nieuwe colorway al uitgekomen. Wanneer de colorway in Europa zal uitkomen is nog niet bekend, maar wij verwachten dat hij binnenkort verkrijgbaar zal zijn via nike.nl. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


Air Jordan 1 Cargo
Air Jordan 1 Cargo
Images by Nike

Air Max 720 Junior // Top 10 12

De Nike Air Max 720 is een van de populairste modellen van Nike op het moment. Dit model van Nike kreeg zijn release aan het begin van dit jaar en heeft nu al heel veel verschillende colorways gekregen. Een goede reden voor een top 10 dus! En niet zomaar eentje… deze top 10 is namelijk speciaal voor kids!


1. Nike Air Max 720 | AQ3196-005

2. Nike Air Max 720 | AQ3196-004

3. Nike Air Max 720 | AQ3196-400

4. Nike Air Max 720 | AQ3195-601

5. Nike Air Max 720 | AQ3195-600

6. Nike Air Max 720 | AQ3196-001

7. Nike Air Max 720 | AQ3196-100

8. Nike Air Max 720 | AQ3196-003

9. Nike Air Max 720 | AQ3196-006

10. Nike Air Max 720 | AQ3196-006