Luxe upgrade van de Nike LunarCharge Premium

Nike komt dit najaar met nieuwe luxu op het LunarCharge silhouet. Deze hybride runner is voor het Fall/Winter seizoen uitgerust met twee nieuwe "Metallic Bronze" colorways, te weten de "Summit White/Metallic Bronze" en "Black/Dark Gray/Metallic Bronze". Beide sneakers zijn uitgerust met neopreenconstructies, naast de innovatieve middenzolen met lichte Lunarlon-technologie. Wanneer we deze beide colorways ook in Europa te zien krijgen is nog niet bekend. Wel zijn ze al bij Atmos (Dé sneakerstore van Japan) verkrijgbaar.

NIKE LUNARCHARGE PREMIUM
Color: Black/Metallic Red Bronze/Summit White/Dark Grey
Stylecode: 923281-001
Releasedatum: TBA

NIKE LUNARCHARGE PREMIUM
Color: Summit White/Metallic Red Bronze/White
Stylecode: 923281-100
Releasedatum: TBA

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *