Winterised sneakers by Pendleton

De NIKEiD X PENDLETON WINTERIZED PACK is een jaarlijks terugkerende iD optie voor de laatste weken van het jaar. Vandaag keert de iD optie samen met het merk Oregon Pendleton Woolen Mills terug op de website van Nike.com om je alvast voor te bereiden op de koude winterdagen. 

De optie zal op verschillende modellen verkrijgbaar zijn waaronder de NIKE AIR MAX 1, de robuuste PRESTO UTILITY, sportieve CORTEZ en de slanke AIR FORCE 1 MID. De NIKEiD X PENDLETON WINTERIZED PACK beschikt over een winterdichte constructie. Dit jaar is de Pendleton iD optie gebaseerd de op de stijlvolle inheemse Amerikaanse dekenafdruk die in een tonaal grijze wol basis te zien zal zijn op de upper met uiteraard de welbekende Pendleton side-tag. Dus, als jij de komende wintermaanden warm en comfortable tegemoet wil gaan, check dan even de Nike x Pendleton iD optie.

De Nike iD Pendleton optie is vanaf 6 oktober 18:00 uur hier verkrijgbaar >>
 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *