Nike brengt nieuw silhouet met de City Loop.

Deze al gezien? Nike heeft binnenkort de introductie van een nieuw silhouet: de Nike City Loop. Het model heeft een Huarache DNA dankzij een slip-on bovenkant. Verder zien we vette en opvallende veters. Aanstaande donderdag, op 5 oktober kun je de Nike wmns City Loop al bemachtigen in een pink/grey colorway. Opvallen doe je dan zeker met een waanzinnig kleurenpallet van roze, blauw, wit en khaki met een grote Nikeaanduiding op de tong en kleine Swoosh op de achter zijkant van de nieuwe sneaker. En geen twijfel, deze schoen zal heerlijk aanvoelen met die fleece upper. We zijn benieuwd wat jullie vinden van dit nieuwe model. De foto’s komen van 43Einhalb.    

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *