Geruchten: adidas Predator 18+

Het gerucht gaat dat adidas de Predator helemaal gaat terugbrengen. Het zal vermoedelijk een hele zwarte uitgave worden die we gewend zijn van de ACE17+ modellen en geen veters bevatten. De adidas Predator zal dan de ACE modellen gaan vervangen.

Bij de Predator 18+ zal de "tong" van de schoen verder doorlopen met stof in vergelijking met de ACE17+. De hak zal verder doorlopen dan de voorkant van de enkel terwijl het bij de ACE17+ op gelijke hoogte is. Dit zijn de twee grootste opvallende verschillen als je de Predator 18+ gaat vergelijken met de ACE17+.

Ivan Rakitić droeg het vermeende prototype van de adidas Predator 18+ al op de training. Zover we weten vanuit de wandelgangen om het zo te noemen zal de schoen in december gereleased worden.

Wat vinden jullie ervan? laat het weten in de reacties!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *