De klassieke Nike Air Max 90 in een Metallic makeover

Het iconische en klassieke Air Max 90 silhouet van Nike heeft een metallic makeover gekregen. De nieuwe "Metallic Mahogany" colorway straalt op de Air Max 90 en past perfect bij dit seizoen met het oog op de (nog ver weg) komende feestdagen. De sneaker heeft een combinatie van brons, rood en bruinige gloed en een touch of glitter op de hiel. De witte midzool completeerd de sneaker.

Nike laat met deze nieuwe colorway van de Air Max 90 zien dat comfort en stijl hand in hand gaan en dat deze Nike Air Max 90 "Metallic Mahogany" een leuke variant is die bij elke collectie niet misstaat!

De Nike Air Max 90 "Metallic Mahogany" is nu verkrijgbaar via geselecteerde Nike retailers.

Shop 'm hier >>
 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *