Puma Creeper x Rihanna Fenty "Clara Lionel Foundation"

De Puma Creeper, ontworpen door Rihanna (FENTY) is een sinds het debuut van de sneaker al een gigantisch succes onder vrouwlijke sneakerfreaks. De volgende Creepers worden een exclusieve release in samenwerking met de Clara Lionel Foundation, een foundation die staat voor scholing en gezondheidszorg. De opbrengsten van de collab gaan ook naar deze foundation. 

De creeper zelf is gemaakt in een witte colorway. Als we verder kijken zien we ook dat de creepers gemaakt zijn van een zacht lederen materialen, met hierop geborduurde details, zoals het hart en de Puma branding. Uiteraard is de bekende creeper zool weer onder de upper te vinden, dit keer in een witte kleur. De laces zijn voorzien van een metalen lace-tip. 

Er is nog geen exacte releasedatum bekend van de Puma Creeper x Rihanna Fenty "Clara Lionel Foundation". 

Voor je dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *