Limited Edition Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra Eden Hazard

De waterbestendige Nike Flyknit Ultra FG voetbalschoen (stevige ondergrond) brengt je voet dichter bij de bal en biedt uitzonderlijke grip voor explosieve snelheid op velden met kort gras.

De Nike mercurial is een schoen die al jaren veel gedragen wordt door voetballers zowel professioneel als op amateurbasis. De eerste Nike Mercurial werd ontworpen en uitgebracht in 1998 voor spelers als Ronaldo (nee niet Cristiano Ronaldo maar Ronaldo Lima). Spelers die de lichte schoen konden gebruiken voor een nog explosievere snelheid. 

Vandaag de dag wordt de Nike Mercurial nog steeds veel gedragen op de velden. Je ziet voornamelijk dat veel aanvallers deze schoen dragen, maar tegenwoordig met veel opkomende backs zie je de verdedigers ook shinen in de nieuwste Mecurial. Omdat er altijd verbeterd moet worden in de wereld van de voetbalschoen heeft nu ook de Mercurial een update gekregen. Deze nieuwe Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra is een nog lichtere schoen met nog meer controle dan we al gewend zijn van de Mercurial. 

Omdat Nike niet aan iedere speler zomaar een schoen verbind is deze limited editon voetbalschoen verbonden aan iemand die al zijn hele carriere op de Nike Mercurial over de velden heen vliegt. Eden Hazard gaat de komende wedstrijden schitteren op het nieuwste ontwerp van de Nike Mercurial. 

De groot in deels zwarte schoen bevat een gouden Nike Swoosh omlijning en een gouden buitenzool. Daarnaast heeft het in tegenstelling tot de Nike Mercurial Superfly een lowcut Flyknit stof. 

Naar onze mening gaan we een heel nieuw tijdperk in wat betreft de mogelijkheden op het gebied van voetbalschoenen. 

Wil jij deze Limited Edition Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra van Eden Hazard scoren? Wees er dan snel bij want er zijn maar 1500 paar van deze schoen te krijgen tegen een bedrag van €250,-

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *