Limited Edition Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra Eden Hazard 727

De waterbestendige Nike Flyknit Ultra FG voetbalschoen (stevige ondergrond) brengt je voet dichter bij de bal en biedt uitzonderlijke grip voor explosieve snelheid op velden met kort gras.

De Nike mercurial is een schoen die al jaren veel gedragen wordt door voetballers zowel professioneel als op amateurbasis. De eerste Nike Mercurial werd ontworpen en uitgebracht in 1998 voor spelers als Ronaldo (nee niet Cristiano Ronaldo maar Ronaldo Lima). Spelers die de lichte schoen konden gebruiken voor een nog explosievere snelheid. 

Vandaag de dag wordt de Nike Mercurial nog steeds veel gedragen op de velden. Je ziet voornamelijk dat veel aanvallers deze schoen dragen, maar tegenwoordig met veel opkomende backs zie je de verdedigers ook shinen in de nieuwste Mecurial. Omdat er altijd verbeterd moet worden in de wereld van de voetbalschoen heeft nu ook de Mercurial een update gekregen. Deze nieuwe Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra is een nog lichtere schoen met nog meer controle dan we al gewend zijn van de Mercurial. 

Omdat Nike niet aan iedere speler zomaar een schoen verbind is deze limited editon voetbalschoen verbonden aan iemand die al zijn hele carriere op de Nike Mercurial over de velden heen vliegt. Eden Hazard gaat de komende wedstrijden schitteren op het nieuwste ontwerp van de Nike Mercurial. 

De groot in deels zwarte schoen bevat een gouden Nike Swoosh omlijning en een gouden buitenzool. Daarnaast heeft het in tegenstelling tot de Nike Mercurial Superfly een lowcut Flyknit stof. 

Naar onze mening gaan we een heel nieuw tijdperk in wat betreft de mogelijkheden op het gebied van voetbalschoenen. 

Wil jij deze Limited Edition Nike Mercurial Vapor Flyknit Ultra van Eden Hazard scoren? Wees er dan snel bij want er zijn maar 1500 paar van deze schoen te krijgen tegen een bedrag van €250,-

Previous ArticleNext Article

Off-White x Nike Air Force 1 “University Blue” // Closer look 22

Het kan nog even duren voordat de Off-White x Nike Air Force 1 “University Blue” wordt gereleased, maar Virgil Abloh heeft alvast een custom paartje gegeven aan tennisster Serena Williams. Dit liet hij zien via zijn Instagram story waar hij op de midsole “Air Williams” en “Virgil 2019” schreef.

De details

Dit laatste Air Force 1 model van Off-White en Nike komt in een full “University Blue” leren upper samen met een zilveren Swoosh. Natuurlijk bevat de upper van de AF1 de branding van Off-White zoals de tekst achter de Swoosh en rode tag aan de sneaker. De upper zit op een “University Blue” mid en outsole.

Er zijn nog geen officiële beelden van de Off-White x Nike Air Force 1 “University Blue”. Geruchten gaan dat de sneaker maar in kleine aantallen uit zal gaan komen in juni dit jaar. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker en houd onze releasekalender in de gaten!


Off-White x Nike Air Force 1 "University Blue"
Off-White x Nike Air Force 1 "University Blue"
Images by: @virgilabloh

Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 // Details 33

Eerder maakten Off-White en Nike bekend dat de Zoom Terra Kiger 5 op donderdag 27 juni zal uitkomen in 3 verschillende colorways. Nu zijn er mooie, gedetailleerde foto’s naar buiten gekomen van 2 van deze 3 colorways die zullen uitkomen.

Op donderdag 27 juni zullen er 3 nieuwe colorways uitkomen van de sneaker: “White/Metallic Silver/Sail/Safety Orange”, “Electric Green/Metallic Silver/Sail” en “Black/Metallic Silver/White/Pink Blast”. Alle 3 de colorways zijn onderdeel van Virgil Abloh zijn opkomende “Athlete in Progress” collectie. Bovendien is de sneaker een prestatiegericht product. Ook haalt het speciale assortiment inspiratie uit het vertrouwen en zelfvertrouwen van hardlopers.

De details

Het ontwerp van de sneaker wordt gedefinieerd door een mix van technische en trailachtige veters. Daarnaast beschikt de zool over spikes op de gehele onderkant van de sneaker. De upper is gemaakt van mesh en beschikt over overlappende lagen suède. Net zoals altijd heeft het model ook weer de kenmerkende details van Off-White, zoals “SHOELACES” op de veters. Ook beschikt de sneaker over de kenmerkende zip-tie. Echter is de zip-tie dit keer gemaakt van donkergroen suède.

Zoals wij al vertelden, op donderdag 27 juni zal de Off-White x Nike ‘Zoom Terra Kiger 5’ uitkomen via nike.nl. Aan deze sneaker hangt een prijskaartje van €180,-. Scrol naar beneden om gedetailleerde foto’s te bekijken van de nieuwe colorways. Wil jij op de hoogte te blijven van de laatste sneakerreleases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zodat jij geen enkele release meer mist!


Zoom Terra Kiger 5
Zoom Terra Kiger 5

Zoom Terra Kiger 5
Zoom Terra Kiger 5
Images by Hypebeast

Zoom Terra Kiger 5
Images by Sneakernews

De eerste twee Sacai x Nike Blazers komen binnenkort uit 20

De lang verwachte Sacai x Nike Blazers zullen nog in mei gaan uitkomen. De Nike x Sacai collabs zijn een van de populairste van 2019!

Waar vroeger collabs voornamelijk bestonden uit het aanpassen van colorways met nieuwe details, worden vandaag de dag volledige modellen omgetoverd. ACRONYM en Off-White zijn hier misschien wel de beste voorbeelden van met hun unieke blik op klassiekers. Het Japanse merk Sacai is ook zeker niet bang om klassiekers zoals de Blazer onderhanden te nemen.

De twee blazers zijn goed aangepast en hebben nu een unieke Sacai look gekregen. Er zijn 3 punten die direct in het oog springen, één daarvan is natuurlijk de zool. De vulc-zool wordt doorgetrokken op de neus en de hiel van de sneaker. Waarom 1 Swoosh als je er ook 2 kan krijgen. Er zit dan ook een blauwe en een rode Swoosh op de buitenkant van de sneaker. Wat natuurlijk ook niet te missen is zijn de twee tongen die aanwezig zijn. Maar dit is niet alles, de sneaker zit vol details. Check daarom ook hieronder alle foto’s van de Sacai x Nike Blazers om een blik te werpen op deze bijzondere creaties!

De sneakers zullen in geringe aantallen uitkomen bij Nike en een aantal geselecteerde retailers. De release pagina’s van beide sneakers zullen dan ook dagelijks worden geüpdatet met raffles en links waar jij de sneaker kan scoren!


Sacai X Nike Blazers Yellow
Blazers Yellow
SBlazers Yellow
Afbeeldingen: Hanzuying

Sacai X Nike Blazers Blue
Sacai X Nike Blazers Blue
Sacai X Nike Blazers Blue
Afbeeldingen: Hanzuying