Luxurious adidas x Hender Scheme. 0 371

Deze week, vrijdag 2 september, komt er een collab uit tussen adidas en Hender Scheme. Het betreft drie handgemaakte versies van iconische adidas silouetten.

Het Japanse ambachtelijke merk Hender Scheme werd begonnen door Ryo Kashiwazaki in een poging om populaire iconische sneakermodellen van Nike en adidas te herintroduceren.

De schoenmaker vervaardigd deze modellen met de hand in premium leer voor de elite van Tokyo. Van deze samenwerking zijn er slechts 300 paar per model. Het gaat om de micropaces, superstar en een NMD model. Echt onwijs gaaf! Er één aanschaffen wordt natuurlijk een lastige klus gezien de gelimiteerde oplage. Hou de pagina van adidas goed in de gaten als je belangstelling hebt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verwachte release datum adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘Static’ bekend 0 46

Na de bevestiging van de Yeezy Boost 350 V2 SFY, zijn de geruchten over de 700 V2 in volle gang. Volgens de geruchten komt de adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘Static’ op 29 december uit.

De Yeezy Boost 700 V2 is een geupdate versie van de wel bekende Yeezy Boost 700. Het is weer een sneaker die goed inspeelt op de dad-shoe trend en heeft weer een ‘chunky’ zool.  De zool heeft dezelfde zool als de eerste versie, het enige verschil is dat de zool nu volledig wit is. De upper van de sneaker is wel volledig anders. Als basis heeft de sneaker een gebreide grijs stof gekregen, hierdoor blijft de sneaker licht in gewicht. Verder zijn er nog leren overlays is wit en lichtgrijs. De strepen op de zijkant zijn gemaakt van een reflecterend materiaal.

De verwachte release zal eind december of begin 2019 zijn. Net als de 700 verwachten we dat de retail prijs rond de €300,- zal liggen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘Static’

Releasedatum: Verwacht eind december 2018/begin januari 2019
Prijs: Verwacht €300,-
Colorway: Static/Static/Static
Stylecode: EF2829
Bekijk hier de storelist>>

Images by: Hypebeast

De nieuwe adidas YEEZY BOOST 700 “Inertia” 0 38

De Yeezy Boost 700 is zonder twijfel één van de koplopers van de chunky sneaker trend die speelt op het moment. De adidas Yeezy Boost is een van de meest populaire adidas model van 2018. De sneaker hebben we al in een aantal verschillende colorways gezien. Nu komt de adidas Yeezy Boost 700 in een nieuwe colorway! Er zijn foto’s opgedoken en de nieuwe colorway is genaamd ”Inertia”. De Yeezy Boost 700 beschikt over lichte perzik accenten. De Yeezy is minder opvallend als zijn voorgangers maar desondanks zeker een musthave.

Yeezy Maffia heeft via zijn instagram de beelden gedeeld, hieronder kun je die bekijken. De adidas Yeezy Boost 700 ”Intertia” heeft nog geen releasedatum maar we verwachten dat de sneaker in het voorjaar 2019 zal uitkomen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Yeezy Boost 700

Image: Yeezymafia

View this post on Instagram

YEEZY BOOST 700 INERTIA SEASON 8 SPRING 2019

A post shared by YEEZY MAFIA (@yeezymafia) on

Restock van de Yeezy Boost 350 V2 ‘Semi Frozen Yellow’ 0 108

adidas komt op 14 december met een restock van de Yeezy Boost 350 V2 ‘Semi Frozen Yellow’. Ongeveer een jaar geleden kwam de ‘Semi Frozen Yellow’ colorway voor het eerst uit. Nu komt adidas dus met een restock van de colorway.

De upper van de Yeezy is eigenlijk hetzelfde als de ‘Zebra’ die in november is gedropt. De ‘Frozen Yellow’ colorway heeft net als de zebra een upper met de zebra strepen erop. Echter is hij niet niet zwart wit geleurd maar vel geel en grijs. Ook staat er op de zijkant van de sneaker de bekende tekst; ‘SPLY-350’. De Boost zool maakt de sneaker een hele comfortabele schoen. Onder de Boost zool zit de kenmerkende Gum zool.

De Yeezy Boost 350 V2 ‘Semi Frozen Yellow’ zal uitkomen op 14 december. Er is nog weinig bekend over hoeveel er uit zullen komen. Wel wordt er verwacht dat er meer zullen uitkomen dan de release van vorig jaar. Ook is er nog weinig bekend over de winkels waar de Yeezy Boost 350 V2 ‘Semi Frozen Yellow’ zal uitkomen. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Semi Frozen Yellow’

Releasedatum: 14 december
Prijs: €220,-
Colorway: Semi Frozen Yellow/Raw Steel-Red
Stylecode: B37572
Bekijk hier de storelist>>

adidas Yeezy Boost 350 v2 “Semi-Frozen Yellow”

adidas Yeezy Boost 350 v2 “Semi-Frozen Yellow”

adidas Yeezy Boost 350 v2 “Semi-Frozen Yellow”

adidas Yeezy Boost 350 v2 “Semi-Frozen Yellow”

adidas Yeezy Boost 350 v2 “Semi-Frozen Yellow”