Filling Pieces AW17 Collectie.

Ook de nieuwe vindingrijke winter collectie van Filling Pieces komt weer langzaam op de planken. Het Amsterdamse label heeft ook deze winter een bijzonder sterke collectie met invloeden en inspiratie van de Nomadische levernstijl.

Met de introductie van een aantal nieuwe stijlen en het handhaven van het Low top model wordt FIlling weer een must have dit seizoen. De sneakers op de foto’s zijn een unisex drop met herfstachtige tinten zoals mink en verbrand oranje. Rendieren, nomadische invloeden, Mongoolse stammen waren hierin bron van inspiratie. De release was afgelopen week (21 september) Je vind Filling Pieces uiteraard bij Sneakerjagers.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *