New adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Red Night”

Gisteren de bom op Instagram gezien die de Yeezy Mafia veroorzaakte? Ze kwamen met de onthulling van een nog niet eerder geziene adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Red Night” Met een “krijt paars’ primeknit bovenkant is dit een splinternieuwe uitgave. Vanzelfsprekend nam iedereen dit bericht over. 

De eerste reacties waren in ieder geval erg positief. De Krijtroze zebra strepen zijn geweldig en de doorschijnende zool is uniek. We vragen ons natuurlijk af wat jij vind van deze nieuwe uitgave. We horen het graag. We hebben nog geen datum voor je wanneer je de kans krijgt ze te kopen. We houden je uiteraard bij Sneakerjagers op de hoogte 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *