Nike Air Max MORE in Cool Grey!

Fraai hé? De Nike Air Max More werd pas begin dit jaar geïntroduceerd als toevoeging aan de Air Max familie en was al meteen een hit. Wij moeten ook denken aan een VaporMax als we er naar kijken! Duidelijk een Nike dus.

In het najaar komen er uiteraard meer colorways van de More. Zo ook deze cool gray. De bovenkant van deze more is vakkundig gemaakt met een grijs netwerk en synthetische overlays over het onderste gedeelte van de schoen. De middezool heeft een full lenght luchtkussen en de schoen is afgewerkt met zwarte lacing. Wij vinden hem erg fraai. Een officiële release datum is nog niet bekend. Je hoort dat uiteraard via jouw sneakerjagers!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *