De adidas Ultraboost Laceless moet je proberen!

Dit zijn misschien wel sneakers die je in eerste instantie niet zou overwegen. Maar we raden je toch aan er eens naar te kijken. Want, eenmaal aan je voeten zal je merken wat voor ultiem comfort er zit in dit model: de adidas ultraboost laceless.

Een baanbrekende schoen die de komende week met nieuwe colorways komt. De sneaker is gemaakt van Primknit met een lichtgewicht sok-fit constructie. Verbeterd is de versterkte hielconstructie. Over de boost zool hebben we het vaker gehad: perfect. De nieuwe kleuren zijn wit of een gestructureerde grijze versie met een primeknit band in een rode kleur. Moeilijke keus dus. De sneaker is vrijdag 3 augustus verkrijgbaar bij sneakerjagers. Overweeg het dus: deze geweldige Laceless Ultraboost van adidas.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *