Nike Air Max 1 Premium SC Jewel "White/Black"

Na de releases van de Nike Air Max 1 Jewel in "Rare Ruby", Black Diamond" en de bekendmaking van de komende release van de "Carolina Blue" op 13 juli wordt er ook bevestigd dat er op dezelfde dag tevens een "White/Black" colorway zal worden gereleased. Deze monotone colorway krijgt dezelfde colorway behandeling als de "Carolina Blue", zij het dat de blauwe kleurstelling zwart is. Enige verschil ten opzichte van de "Carolina Blue" is de donkere transparante outsole die deze "White/Black" colorway heeft mee gekregen. Uiteraard is de Swoosh wel zichtbaar in de outsole. 

De Nike Air Max 1 Premium SC Jewel "White/Black" zal op donderdag 13 juli 2017 om 09:00 uur via Nike.com en geselecteerde Nike retailers verkrijgbaar zijn.

NIKE AIR MAX 1 PREMIUM JEWEL
Color: White/Black/White
Stylecode: 918354-100
Release: 13 juli 2017

Previous ArticleNext Article

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *