Dot to Dot – adidas x Kvadrat Stan Smith.

Aanstaande donderdag 6 juli komt adidas met een tijdloze tennisklassieker: de adidas originals x Kvadrat Stan Smith.De Scandinavische textielfabrikant Kvadrat brengt dan samen met de driestreep een superieure revisie en biedt drie glanzende polka-dot opties van de Stan Smith. En kijk eens even hoe tof ze zijn.

Met behulp van een luxueuze fabricage van Kvadrat wordt het iconische silhouet getransformeerd door een polka stippelijn over de bovenkant. Er komt een diepe marine blauw colorway een burgundy en een poederachtig licht blauw.

Lacing, eyetets, hiel en branding tabs nemen vorm over de schoen in gelijke kleur en de witte middenzool maakt het helemaal af. Gaaf! En dus als gezegd vanaf donderdag verkrijgbaar. Je vind ze dan uiteraard via sneakerjagers.

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *