New Balance x Stance MiUSA M997 ‘First of All’

Zaterdag komt er wel een hele bijzonder New Balance uit. Een perfecte kleurenmix, premium materialen en twee iconische merken komen samen op de New Balance x Stance MiUSA M997 ‘First of All’

De inspiratie in deze laatste samenwerking tussen de twee Amerikaanse merken komt van de beide tegenovergestelde kust-locaties. De traditionele bakstenen gebouwen uit Bosten gecombineerd met het zand en de oceaan van San Clemente, Californië.

De sneaker beschikt oven een premium suède upper en is voorzien van kleurstikkers. Let op alle prachtige details op deze sneaker. We geven onmiddellijk toe dat deze uitvoering met 259,95 best prijzig is maar de exclusiviteit van de schoen maakt wat ons betreft de prijs meer dan waar.

Als het laatste nieuws over New Balance vind je dagelijks in onze sneaker zoekmachine. Laat je ons weten wat je vind van deze laatste NB release?

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *