Sneakerness Amsterdam 2017! Ga jij ook? 410

Je moet natuurlijk lekker zelf weten wat je doet in je vrije tijd, maar dit is toch wel zeker de moeite waard. Na zes succesvolle Nederlandse edities is er op 3 en 4 juni 2017 weer een hele nieuwe versie van Sneakerness in de Kromhouthal in Amsterdam (gedempt hamerkanaal 231).

Mooi dat deze sneakerconventie weer plaatsvind in ons koude kikkerlandje (naast Parijs, Zürich, Keulen en Warschau). Kan je direct even de collecties van de sneakerwinkels in Amsterdam checken. Al bij de 'nieuwe' Solebox store geweest? Sneakercultuur genoeg in Amsterdam. Sneakerness beloofd weer een gigantisch event te worden met grote internationale merken, winkels, verzamelaars en liefhebbers. Van klassiekers tot collectors items. Precies wat we willen dus. Wij gaan in ieder geval. Tickets zijn nog verkrijgbaar op de site van Sneakerness. Zien we je daar?

KLIK VOOR TICKETS & MEER INFO HIER >>

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons op Facebook & Instagram!

Previous ArticleNext Article

Deze zomer komt Nike met de Nike Zoom Vaporfly 5% 15

Er zijn foto’s verschenen van de nieuwe Nike Zoom Vaporfly 5%. Dit is het vervolg van de Nike Zoom Vaporfly 4% die in 2017 uitkwam. De Vaporfly 5% zal waarschijnlijk releasen in twee verschillende colorways.

In 2017 bracht Nike de Nike Zoom Vaporfly 4% uit. Deze sneaker was ontworpen om recordbrekende snelheden te halen, special voor de marathonlopers. Door de energie terugkerende technologie gaf het foam van de zool de hardlopers ongekende demping en konden ze nog sneller het parcours afleggen.

De Nike Zoom Vaporfly 5% is daar geen uitzondering op en is ten opzichten van de 4% nog beter geworden. Wat vooral opvalt aan het ontwerp is de puntige achterkant. Dit zorgt ervoor dat je hardloopsneaker gestroomlijnder is en daarnaast ziet het er natuurlijk geweldig uit. Verder is het bovenwerk gemaakt van het populaire doorzichtige materiaal dat we bijvoorbeeld ook kennen van de Zoom Fly SP. De 4% had echter nog een Flyknit bovenwerk.

Het ontwerp op het bovenwerk is ook geweldig. Zo zit er een gigantische Swoosh aan de binnenste zijkant van de sneaker die richting en over de tenen loopt. Ook zit er een wat kleinere Swoosh op de buitenkant van de sneaker.

De Zoom Vaporfly 5% zal uitkomen in twee verschillende colorways. Namelijk een groene Volt colorway en een rood witte colorway. Laat ons weten met welke colorway jij je volgende marathon graag zou willen lopen.

De Nike Zoom Vaporfly wordt verwacht in de zomer van 2019. Over de prijs en winkel is nog niks bekend. Houd daarom onze releasekalender goed in de gaten.

Nike Zoom Vaporfly 5%
Nike Zoom Vaporfly 5%
Nike Zoom Vaporfly 5%

Releasedatum bekend adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘Black’ 55

Vorige week schreven wij een blog over de nieuwe colorway van de adidas Yeezy Boost 350 v2, genaamd ‘Black’. Vandaag is er een officiële releasedatum naar buiten gekomen van de nieuwe colorway.

De laatste tijd brengt Yeezy enorm veel nieuwe colorways uit van verschillende sneaker modellen. Een triple black colorway is sinds de ‘Pirate Black’ niet meer gezien, maar nu, eindelijk na 4 jaar, komt adidas opnieuw met een triple black colorway op 22 juni 2019. In de veters is een reflecterend materiaal geweven, net als in de sockliner. (zwarte rand rondom de enkel)

Op 22 juni zal de adidas Yeezy 350 v2 ‘Black’ uitkomen. In totaal komen er 95.000 paar van uit via adidas.com. Houd onze releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven.


Yeezy 350 v2
Yeezy 350 v2
Images by @hanzuying

De Karhu Fusion 2.0 komt in drie nieuwe colorways 52

Na de succesvolle re-release van het jaren 90 model de ‘Aria’, heeft Karhu de ‘Fusion’ ook weer gere-released. De ‘Fushion’ was in het jaar 1996 één van de beste hardloopschoenen op de markt. Karhu wilde het officiële silhouette terug brengen. Daarom is Karhu opnieuw gaan samenwerken met zijn officiële designer. Er zijn kleine veranderingen gemaakt in de zool om zo de schoen aantrekkelijker te maken, maar de originele details in de tong en rubberen print zijn behouden.

De Karhu Fusion 2.0 komt in drie nieuwe colorways, namelijk ‘Tourmaline’, ‘Celery’ en ‘Barbados Cherry’

De Details

De upper van de Karhu Fusion 2.0 heeft een combinatie van leer, mesh en suède. De felle kleuren die in alle drie de colorways terug te vinden zijn, bevinden zich op de suède toebox en hiel. De branding van Karhu bevindt zich op de zijkant van de upper. De veters van de sneakers hebben een streepjes patroon en op de tong staat ‘Karhu’. Als laatst heeft de midsole een paar driehoek vormen erin en heeft de outsole meerdere kleuren.

Deze drie colorways van de Karhu Fusion 2.0 komen uit op vrijdag 19 april voor €135,-. Check hieronder de afbeeldingen van deze drie colorways en de storelist! Wil jij geen een sneaker release missen? Houd dan onze blog en releasekalender in de gaten!


Karhu Fusion 2.0
Karhu Fusion 2.0
Karhu Fusion 2.0
Images by afew store

Karhu Fusion 2.0
Karhu Fusion 2.0
Images by Footshop


Images by 43Einhalb