Nieuwe colorways voor de EQT Support.

Zaterdag aanstaande, 3 juni, kun je weer nieuwe colorways toevoegen aan je favoriete EQT-assortiment. We spotten drie nieuwe kleuren van de Equipment Support RF W. De white purple glow en icey pink voor vrouwen en de grey two voor mannen.

De sneakers zitten vol retro DNA als eerbetoon aan de Equipment sportuitrusting van de jaren 90. Het bovenwerk bestaat uit de oorspronkelijke combinatie van mesh en details met suède look. De sneakers zijn zaterdag onder andere verkrijgbaar bij onze Duitse partner Asphaltgold. Ze verzenden snel en veilig naar elk adres in Nederland.

Meer info over beschikbaarheid zie je deze week langskomen op onze Facebook pagina

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *