De Adidas Pride Collection is nu verkrijgbaar. 149

De Pride Collection die vandaag uitkomt bij Adidas is fraai en opvallend. Sowieso is deze dag, 1 juni, er één om naar uit te zien. Wat worden we verwend met veel nieuwe releases.

Het nieuwe pack van Adidas bestaat uit vier modellen. De populaire Ultra Boost 3.0, Superstar, EQT Support Adv en de crazy explosive low. Allen met een basis van zwart/wit. Elk individueel silhouet heeft een bijpassende veelkleurige afbeelding van een Rainbow FLag die weer op verschillende manieren tot uitdrukking komt.

Het is lastig kiezen uit deze vier omdat ze allemaal wel iets hebben wat ons aanspreekt.De Superstar is wat ons betreft de meest opvallende maar we gaan toch voor de EQT Support. Laat ons weten wat jij vind van dit nieuwe pack van Adidas. We zijn erg benieuwd naar je mening.

Previous ArticleNext Article

adidas geeft de ‘Ozweego’ een nieuwe colorway 9

Een paar maanden geleden hebben we al gezien dat adidas bezig is om oude klassiekers opnieuw aan te bieden in een nieuw fris jasje. Toen hebben ze ook al een nieuwe Ozweego Neoprene aan de wereld getoond en nu komt er weer een nieuwe colorway van dit model aan, de ‘Footwear White’.

Een persoon die het afgelopen anderhalf jaar heel erg heeft geholpen aan het imago van dit silhouet is de Belgische modeontwerper Raf Simons. De afgelopen tijd is hij flink bezig geweest om nieuwe silhouetten te laten verschijnen van dit model en creëerde hiermee de meest unieke sneakers. Nog niet zo heel lang geleden heeft hij een nieuw adidas x Raf Simons RS Ozweego pack gereleased waaraan hij de meest unieke details heeft toegevoegd.

De details

De nieuwe colorway heeft een lekkere frisse look en is een ideaal zomer sneakertje. Laat dat nou ideaal uitkomen aangezien de zomer voor de deur staat. Om te beginnen is de basis van de sneakr wit van kleur en zijn er verschillende overlays aangebracht met verschillende materialen. Vervolgens heeft adidas de bekende adiPREME zool weer aangebracht op deze sneaker. Van deze zool hebben ze de midsole beige gemaakt en heeft de outsole een zwarte kleur gekregen. Daarnaast hebben ze op de upper grijze overlays geplaatst van zacht suède. Natuurlijk hebben ze ook de drie legendarische adidas strepen aangebracht op de zijkant van de sneaker in geel met blauwe kleuren. Tevens hebben ze de eyestays van de sneaker een blauwe kleur gegeven en zijn ze met een leren stof aangebracht. Ten slotte hebben ze nog een plastic buisje aangebracht op de sneaker waardoor hij er echt uit spat.

De release van de nieuwe colorway op de adidas Ozweego zal op zaterdag 22 juni plaats vinden. Het prijskaartje dat hier aan gaat hangen bedraagt €120,-. Kan jij niet wachten op dit paartje en ben jij benieuwd waar en hoe laat je hem kan bemachtigen? Check dan snel even onze releasekalender.


adidas Ozweego Solar Yellow EE7009 Release Date
adidas Ozweego Solar Yellow EE7009 Release Date
adidas Ozweego Solar Yellow EE7009 Release Date
adidas Ozweego Solar Yellow EE7009 Release Date
adidas Ozweego Solar Yellow EE7009 Release Date
adidas Ozweego Solar Yellow EE7009 Release Date
Images by: adidas
Uitgelichte afbeelding: 43einhalb

adidas Sleek Super, een nieuwe moderne stijl voor de dames 17

Begin dit jaar kwam adidas met twee nieuw silhouetten voor de vrouwen, de Sleek en de Hypersleek. Deze modellen hebben een erg strak uiterlijk, maar dragen toch ook een retro look met zich mee. Dit komt door de gestroomlijnde look samen met de vintage adidas branding naast de veters. De adidas Sleek en Hypersleek sloegen goed aan bij de dames. Er kwamen dan ook vele nieuwe colorways uit van deze modellen, vooral van de adidas Sleek omdat deze net wat toegankelijker was.Nu geeft adidas de Sleek een upgrade. Deze upgrade lijkt enigszins op de Hypersleek door het gebruik van een platform zool, maar de adidas Sleek Super is net wat subtieler.

De Sleek Super komt in 4 colorways. Twee hiervan komen met een ritssluiting in plaats van veters. De colorways op het nieuwe model zijn nog behoorlijk basic gehouden, maar als deze sneakers net zo aanslaan bij de dames als de originele adidas sleek, dan kunnen we zeker nieuwe colorways verwachten.

De adidas Sleek Super met vetersluiting komt in een geheel witte colorway en één met een zwarte upper en witte mid- en outsole. Op de witte colorway is de adidas branding goudkleurig, Op de zwarte is dit echter wit. Deze colorways vind je ook terug op de Sleek Super met ritssluiting. alleen is de upper van de Sleek Super Zip wit van kleur en juist de zool zwart. Het gebruik van de ritssluiting is niet nieuw voor adidas. Dit zagen we namelijk ook al voorbijkomen op de originele adidas Sleek.

De 4 colorways van de adidas Sleek Super komen uit op donderdag 20 juni. De prijzen variëren tussen de €100,- en €110,-. Bekijk hieronder de foto’s en bepaal welke jij het liefste wil dragen het aankomende seizoen!


adidas Sleek Super Schoenen Ftwr White / Crystal White / Core Black EF8858
adidas Sleek Super Schoenen Ftwr White / Crystal White / Core Black EF8858

adidas Sleek Super Schoenen Core Black / Core Black / Ftwr White EE4519

adidas Sleek Super Zip Schoenen Ftwr White / Ftwr White / Core Black EE4506
adidas Sleek Super Zip Schoenen Ftwr White / Ftwr White / Core Black EE4506

adidas Sleek Super Zip Schoenen Ftwr White / Ftwr White / Core Black EF1899

KITH x adidas SC Premiere released vandaag 31

KITH liet gisteren de Summer 2019 collectie zien. In deze collectie was een samenwerking te zien samen met adidas. De sneaker waar de twee merken aan hebben gewerkt is een KITH x adidas SC Premiere.

KITH is opgericht door Ronnie Fieg een groot figuur in de sneaker industrie met meer dan 20 jaar ervaring. Fieg is geboren in Queens en was al jong begonnen in de sneaker industrie. Fieg begon als “Stock Boy” bij David Z en met zijn doorzettingsvermogen steeg Fieg van floor salesman naar assistent manager.

KITH is opgericht in 2011 en opereert in twee wegen: een multifunctioneel lifestyle merk zowel voor mannen als vrouwen en een vooruitstrevend bedrijf. Het merk heeft een scala van premium producten van eigen merk en samenwerkingen met andere merken. KITH wilt hun klanten een compleet unieke ervaring geven. Daarom zijn hun winkels gedesigned door Snarkitecture, een design studio die onverwachte memorabele momenten creëert.

KITH en adidas brengen twee varianten van deze klassieke sneaker met twee verschillende kleuren op de hiel. De upper is gemaakt van white creme leer met donker grijze suède overlays. Aan de zijkant van de sneaker bevindt zich de branding, met het adidas logo en daarnaast “KITH” geschreven. De sneaker wordt afgemaakt met een chunky creme mid en outsole.

De KITH x adidas SC Premiere released vandaag, vrijdag 14 juni, exclusief via KITH.com. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten.


KITH x adidas SC Premiere
KITH x adidas SC Premiere

KITH x adidas SC Premiere
KITH x adidas SC Premiere
Images by KITH