Nieuw: Nike Beautiful x Powerful pack.

Op 1 juni lanceert Nike wereldwijd de Nike Beautiful x Powerful collectie. Ontdek vijf paar sneakers, exclusief bij de Bijenkorf.  Volgens ons kan deze Nike Beautiful x Powerful collectie  weleens een zomerse bestseller kan gaan worden. De speciale Beautiful x Powerful pack bestaat uit de Air Max Thea Premium QS white, de Internationalist Premium QS, de Cortez classic premium QS, de Air Max Jewell Premium QS en de Blazer low SE Premium. Alle modellen hebben een upper van leer en gouden elementen. Pure luxe in een zomerse sfeer.

De Nike Air Max Thea Premium QS, vernoemd naar de Griekse godin van schijnend licht, is geheel wit uitgevoerd met een subtiel gouden accent op de achterkant en in de punt van de veters. Mooi! We denken dat dit model snel zal zijn uitverkocht. Hij is vanaf 1 juni om 9.00 te koop via deze link: Nike Air Max Thea Premium QS

De Nike Cortez classic premium QS, het iconische model uit 1972, is ook helemaal wit uitgevoerd en heeft naast de gouden details op de veters een gouden Nike logo op de achterkant. Met een prijs van 89,95 is het echt een aanrader. Je vind de Cortez met de volgende link: Nike Cortez classic premium QS

De Nike Blazer low SE Premium in dit pack is prachtig subtiel en stoer. Mooi alternatief voor bijvoorbeeld je old skool converse.

De nieuwe Nike Air Max Jewell Premium QS is een van de nieuwste silhouetten van Nike en komen in deze versie fantastisch tot zijn recht. 

Tot slotte de Nike Internationalist Premium QS, onze favoriet in dit pack. Met 99,95 euro ook betaalbaar voor zoveel moois. Hier zie je een hele gouden baan om de hak. Prachtig.

Uiteraard houden wij je op de hoogte op onze Facebookpagina voor meer foto's en details. De foto's komen van 43Einhalb.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *