Fenty Puma by Rihanna Jelly Slides

Het is altijd een goed idee om een extra paar slippers achter de hand te hebben deze zomer, of je ze nou in of rond het huis aan hebt, er mee naar de gym gaat, of om de zomerhitte mee te troseren. Dat is voor Rihanna en PUMA ook de reden geweest om een paar hippe Jelly Slide slippers toe te voegen aan de FENTY PUMA lijn. En we moeten toegeven dat het een schot in de roos is, want ze gaan momenteel met dit lekkere weer als warme broodjes over de figuurlijke toonbanken.

De Jelly Slides zijn gemaakt van doorzichtig kunststof die je voeten koel en stijlvol houden in de zomer. Ze komen in drie kleuren: zwart, blauw en roze, en hebben het PUMA-logo aan de voorzijde. Deze nieuwe Jelly Slide slippers doet ons een beetje denken aan de doorzichtige waterschoentje uit de jaren 90. Gelukkig zijn wij blij dat Rihanna degene is die deze Jelly Slides een wat modernere look heeft gegeven.

De FENTE PUMA Jelly Slides zijn hier te bestellen >> 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *