adidas Ultraboost 3.0 'Tech Rust' brons!

Na de release van de ‘Silver’ Ultraboost 3.0 eind 2016 volgt nu een bronzen uitvoering van de populaire Utraboost. Wat een geweldige colorway wordt dit.

Met een straalzwarte upper en een leren zwarte kooiconstructie voor stabiliteit zal deze sneaker aanvoelen als sokken en in combinatie met de boost zool heerlijk lopen. Onderaan is waar het brons begint te schijnen. Het is de ideale combinatie met zwart. Bij Sneakerjagers staat deze uitvoering onbetwist op de kooplijst. De adidas Ultraboost 3.0 ‘Tech rust’ komt 31 mei online bij adidas. Volg onze Facebookpagina voor meer verkoopadressen en foto’s. We zullen je uiteraard rond de release datum informeren.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *