Recycled ocean plastics op deze adidas Ultra Boost “Parley"

Deze unieke adidas Ultra Boost “Parley” Blue Night voor mannen is grotendeels gemaakt van plastic uit de oceaan. De sneakers zetten oceaanplastic om in hoogwaardig design en leveren geweldige prestaties.

Het nauwsluitende adidas Primeknit bovenwerk van deze schoen is gemaakt van Parley-garen van plastic afval uit de oceanen. De ultra dempende boost zool gebruikt de energie uit je stappen om je vooruit te duwen voor licht en snel lopen zonder na verloop van tijd z’n elasticiteit te verliezen. Daarnaast is deze adidas vooral enorm mooi!

Woensdag 10 mei komt de Blue Night online (10.00 uur) en gaat 199,95 euro kosten. Je kunt ze onder andere kopen op adidas.nl of bij adidas-retails zoals Asphaltgold.

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *