Nieuwe colorways voor de Nike WMNS Internationalist.

De Nike Internationalist is altijd een bestseller bij sneakerjagers. De internationalist wordt beschouwd als de ‘niet officiële’ follow up van Nike’s cult sneaker: de Vortex. In onze zoekmachine wordt er veel naar gezocht naar de internationalis die in 1982 werd geïntroduceerd aan de vooravond van de New York marathon. De allerlaatste editie van deze slanke retro komt aanstaande vrijdag, 12 mei, online. Twee pasteltinten geven deze internationalist een satijnen look en sportieve stijl. Blauw (arktikelnummer 919989-300) en Lila (artikelnummer 919989-500)

Shop De Nike Internationalist hier >>

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *