NEW YEEZY! Adidas x Yeezy Boost 350V..? 346

Het ziet er naar uit dat Kanye ons de komende tijd niet met rust gaat laten. Er gaat namelijk rond dat er een nieuw model aan komt. Dit nieuwe model lijkt heel veel op de Yeezy Boost 350V2.

Als we naar de sneaker zelf kijken zien we een aantal nieuwigheden. Zo is de upper dit keer van een ademende primeknit gemaakt, het lijkt erg veel op de populaire mesh. Verder zien we ook dat er op de tongue een nieuwe pull-tab is toegevoegd, een vergelijkbare pull-tab als degene die op de heel zit.

Naast het nieuwe materiaal zien we ook de “stripe” op de zijkant niet meer. Deze “stripe” was voor het laatst goed zichtbaar met de oreo V2. Hierna hebben we hem alleen nog in dezelfde kleur als de uppers gezien. (Zoals bij de Cream/White en de Black/Red).

Op het moment ziet het er naar uit dat de sneaker zal uitkomen in 4 verschillende tonal-colorways. Zwart, Tan, licht bruin en gebroken wit. De waarschijnlijk nieuwe yeezy’s zijn nog niet aangekondigd of bevestigd, een releasedatum is dus ook nog niet zeker.

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.

Previous ArticleNext Article

adidas Ozweego Neoprene 7

adidas is de laatste tijd bezig met het opnieuw maken van oude klassiekers zoals de Yung 1 en adidas Falcon. Nu komt adidas met een nieuwe re-work van de oude klassieker, de Ozweego Neoprene, geïnspireerd op de jaren negentig hardloop schoen “Ozweego”, in een triple black colorway!

De Details
De upper van de schoen lijkt erg op het design van de Yung 1, maar met wat andere design elementen. Zo wordt de veter doorgetrokken naar de heel van de schoen om zo een moderne look te geven aan de sneaker. De erg comfortabele midsole is bijna identiek aan de zool van de Yung 1 en de adidas Falcon, maar past perfect bij de upper van de sneaker!

De prijs en releasedatum van de sneaker zijn nog niet bekend gemaakt, maar wordt in de lente van 2019 verwacht bij adidas.nl en adidas retailers!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Ozweego Neoprene

Images by: Sneakers.fr

adidas Y-3 released nieuwe sneaker 10

adidas Y-3 heeft een nieuwe sneaker genaamd de ‘Ren Sneaker’ geïntroduceerd. Deze sneaker behoort tot de Spring/Summer 2019 collectie en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

Het Japanse merk Y werd opgericht in 1972 door Yohji Yamamoto. In 1981 zette ontwerper Yohji Yamamoto zijn kledinglijn voort onder zijn eigen naam en begon met dameskleding. In datzelfde jaar presenteerde hij voor het eerst op de Paris Fashion Week. Eén jaar later presenteerde hij op de New York Fashion Week. De eerste herencollectie genaamd ‘Yohji Yamamoto Pour Homme’ werd gepresenteerd in 1984.

In oktober 2002 ontstond één van de meest invloedrijke samenwerkingen tussen sport en mode tot nu toe, door middel van de lancering van de Spring/Summer 2003 collectie van ‘Y-3’. De ‘Y’ staat voor het merk Yohji Yamamoto en de ‘3’ staat voor de drie bekende strepen van adidas. Het streepje ‘-‘ tussen de Y en de 3 staat voor de samenwerking tussen de twee merken.

De samenwerking tussen de Japanse modeontwerper Yohji Yamamoto en adidas heeft voor een revolutie gezorgd in de modewereld, waardoor er een nieuwe categorie is ontstaan. Y-3 staat voor vakmanschap, design en de toekomst in sportkleding.

Y-3 Ren Sneaker

adidas heeft de Y-3 Ren Sneaker geïntroduceerd voor de Spring/Summer 2019 collection. De Y-3 Ren sneaker heeft een moderne, sportieve look. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van laagjes Mesh. De zool is gemaakt van rubber. Heel opvallend aan de zool is dat de zool uit twee delen bestaat. Op de tong is het Y-3 logo afgedrukt.

adidas Y-3 Ren Sneaker is beschikbaar op de website van Adidas en Asphaltgold. Bovendien kost deze moderne sneaker €299,-.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Y-3 Ren Sneaker – Wit

Prijs: €299,95
Colorway: Wit
Stylecode: F99798
>> Shop deze sneaker hier <<
>> Meer Adidas Y-3 shoppen? Klik hier <<

Adidas Y-3 Ren Sneaker
Adidas Y-3 Ren Sneaker

adidas Y-3 Ren Sneaker – Zwart

Prijs: €299,95
Colorway: Zwart
Stylecode: F99797
>> Shop deze sneaker hier <<
>> Meer Adidas Y-3 shoppen? Klik hier <<

Adidas Y-3 Ren Sneaker
Adidas Y-3 Ren Sneaker
Afbeeldingen: adidas Y-3

adidas POD S3.1 in een nieuwe colorway 11

Met al een aantal colorways achter de rug, voegt adidas weer een nieuwe adidas POD S3.1 toe aan de collectie. Dit keer in een andere colorway. De releasedatum van de adidas POD S3.1 “White” is op vrijdag 1 maart 2019.

Het nieuwe POD s3.1-model is een opvolger van de hele collectie. De unieke split-sole-eenheid van het merk vormt het nieuwe POD-exemplaar. Dit keer is er gekozen voor een verfrissende kleur met verschillende kleur accenten. Hierdoor is het een bescheiden sneaker met wat opvallende effecten. Er is gebruik gemaakt van wit, zwart en grijs. Daarnaast zijn er rode accenten toegevoegd en een klein beetje geel op de veters. De welbekende “Three Stripes” zijn ook weer aanwezig op dit model.

De basis van de adidas POD S3.1 “White” is wit. Hier zijn verschillende zwarte elementen toegevoegd zoals op de outsole en onder de veters. De veters zijn blauw met grijs waardoor dit een opvallend effect geeft. De veter ogen hebben allemaal rode accenten. De rode kleur vind je ook weer terug op de midsole. Deze overlapt de welbekende “Three Stripes”. De sneaker heeft weer een flexibele constructie waardoor het erg comfortabel zit. De kenmerkende Boost-hak maakt het ontwerp compleet.

De nieuwe toevoeging aan de adidas POD S3.1 line-up zal op vrijdag 1 maart gereleased worden. Wil jij deze sneaker toevoegen aan je collectie? Check dan snel de releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

adidas POD S3.1 "White"
adidas POD S3.1 "White"
adidas POD S3.1 "White"
Images by 43einhalb