NEW YEEZY! Adidas x Yeezy Boost 350V..? 628

Het ziet er naar uit dat Kanye ons de komende tijd niet met rust gaat laten. Er gaat namelijk rond dat er een nieuw model aan komt. Dit nieuwe model lijkt heel veel op de Yeezy Boost 350V2.

Als we naar de sneaker zelf kijken zien we een aantal nieuwigheden. Zo is de upper dit keer van een ademende primeknit gemaakt, het lijkt erg veel op de populaire mesh. Verder zien we ook dat er op de tongue een nieuwe pull-tab is toegevoegd, een vergelijkbare pull-tab als degene die op de heel zit.

Naast het nieuwe materiaal zien we ook de “stripe” op de zijkant niet meer. Deze “stripe” was voor het laatst goed zichtbaar met de oreo V2. Hierna hebben we hem alleen nog in dezelfde kleur als de uppers gezien. (Zoals bij de Cream/White en de Black/Red).

Op het moment ziet het er naar uit dat de sneaker zal uitkomen in 4 verschillende tonal-colorways. Zwart, Tan, licht bruin en gebroken wit. De waarschijnlijk nieuwe yeezy’s zijn nog niet aangekondigd of bevestigd, een releasedatum is dus ook nog niet zeker.

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.

Previous ArticleNext Article

Versace geeft preview van SS20 footwear 14

Eerder dit jaar presenteerde Versace de SQUALO sneaker met ons, deze sneaker werd geïnspireerd door haaien. Nu heeft Salehe Bembury (ontwerper Versace sneakers) een first look met de wereld gedeeld via zijn Instagram van 2 nieuwe sneaker modellen. Beide sneaker modellen zijn onderdeel van de Versace SS20 collectie.

Versace is een Italiaans modehuis dat in 1978 werd opgericht door Gianni Versace. De hoofdcollectie van het merk bestaan vooral uit producten als kleding en lederen accessoires. Ook beschikt het merk over collecties als Versace Jeans, en Versus. Het logo van Versace is Medusa, dit is een Grieks mythologisch figuur. Het logo kwam van de vloer van ruïnes in het Reggio Calabria gebied, waar de Versace broers en zussen destijds speelden. Gianni Versace koos Medusa als het logo, omdat ze mensen verliefd maakte op haar en die mensen hadden geen weg meer terug. Hij hoopte dat hij met zijn merk hetzelfde effect kon creëren. Versace was een van de weinige ontwerpers die alles zelf bepaalde, van ontwerpen tot aan de verkoop van producten.

Versace werd af en toe omschreven als “Rock n’ Roll” ontwerper, omdat hij kleding ontwierp voor beroemde artiesten, zoals Elton John en Michael Jackson. Op 15 juli 1997 werd Gianni Versace doodgeschoten. Toen hebben zijn broer en zus het merk overgenomen.

Het Italiaanse merk is al een aantal keer de samenwerking aangegaan met grote merken. In 2006 bracht Versace samen met Lamborghini een auto uit. Ook hebben zij samen met H&M heren en dameskleding uitgebracht in 2011.

Versace SS20 Sneakers Details

Salehe Bebury deelde via zijn Instagram 2 foto’s van 2 nieuwe sneakers van Versace’s SS20 collectie. Één van de modellen is een soort tactical boot met Versace’s iconische sleutelpatroon om zijn as gewikkeld. De outsole beschikt over een verborgen Versace logo in een opvallend rode kleur. Achterop de hak staat de “Versace” branding. Ook op de midsole bevind zich het kenmerkende sleutelpatroon van Versace.

Het tweede model beschikt iets meer over zomerse kleuren. Ook het model is iets zomerser aangekleed. Het silhouet behoudt het gestroomlijnde gevoel van de SQUALO op de midsole. De upper beschikt over slanke overlays in felle roze tinten. Op de zijkant bevind zich de handtekening van Gianni Versace om een verhoogd gevoel toe te voegen aan de sneaker. De subtiele branding op de heel pull tab en langs de veters versterken het Versace gevoel.

Benieuwd hoe de twee nieuwe sneakermodellen eruit zien? Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de first looks. Vergeet trouwens ook niet om Sneakerjagers in de gaten te houden voor jouw dagelijkse portie sneakernieuws!


Versace SS20
Versace SS20
Images by @salehbembury

Closer look: adidas Yeezy Boost Basketball “Quantum” 30

De laatste paar maanden gaan de geruchten en afbeeldingen al rond van een waarschijnlijk nieuwe Yeezy genaamd Yeezy Basketball “Quantum”. Vorige maand zagen we Kim Kardashian al lopen op dit nieuwe Yeezy model maar er was toen nog weinig te zien. Dankzij Jaysse Lopez, hebben wij betere beelden gekregen op de lang verwachte adidas Yeezy Boost Basketball “Quantum”.

De Yeezy Basketball is het meest unieke Yeezy model dat er op dit moment is. Het nieuwe model komt in een “Quantum” colorway. De zijkant van de sneaker is bekleed met een golvende zebra print. Half doorzichtige mesh strepen gaan door de golvende zebra print heen zoals bij de Yeezy Boost 350 V2. Voor extra support is er taping toegevoegd op de hiel. Voorop de toebox is een licht grijze suède patch toegevoegd, die ook te zien is op de Yeezy 700 modellen. Een half doorzichtige midsole met waarschijnlijk een BOOST erin maakt deze nieuwe hoge Yeezy compleet.

Met de vele leaks die we binnenkrijgen kunnen we de adidas Yeezy Boost Basketball “Quantum” binnenkort verwachten. Check up close afbeeldingen van het nieuwste Yeezy model hieronder en houd onze releasekalender in de gaten!


View this post on Instagram

YZY 🏀 #twojskicks

A post shared by Jaysse Lopez (@twojskicks) on

Yeezy Boost Basketball "Quantum"
Yeezy Boost Basketball "Quantum"
Images by Jaysse Lopez

adidas geeft de ‘Ozweego’ een nieuwe colorway 18

Een paar maanden geleden hebben we al gezien dat adidas bezig is om oude klassiekers opnieuw aan te bieden in een nieuw fris jasje. Toen hebben ze ook al een nieuwe Ozweego Neoprene aan de wereld getoond en nu komt er weer een nieuwe colorway van dit model aan, de ‘Footwear White’.

Een persoon die het afgelopen anderhalf jaar heel erg heeft geholpen aan het imago van dit silhouet is de Belgische modeontwerper Raf Simons. De afgelopen tijd is hij flink bezig geweest om nieuwe silhouetten te laten verschijnen van dit model en creëerde hiermee de meest unieke sneakers. Nog niet zo heel lang geleden heeft hij een nieuw adidas x Raf Simons RS Ozweego pack gereleased waaraan hij de meest unieke details heeft toegevoegd.

De details

De nieuwe colorway heeft een lekkere frisse look en is een ideaal zomer sneakertje. Laat dat nou ideaal uitkomen aangezien de zomer voor de deur staat. Om te beginnen is de basis van de sneakr wit van kleur en zijn er verschillende overlays aangebracht met verschillende materialen. Vervolgens heeft adidas de bekende adiPREME zool weer aangebracht op deze sneaker. Van deze zool hebben ze de midsole beige gemaakt en heeft de outsole een zwarte kleur gekregen. Daarnaast hebben ze op de upper grijze overlays geplaatst van zacht suède. Natuurlijk hebben ze ook de drie legendarische adidas strepen aangebracht op de zijkant van de sneaker in geel met blauwe kleuren. Tevens hebben ze de eyestays van de sneaker een blauwe kleur gegeven en zijn ze met een leren stof aangebracht. Ten slotte hebben ze nog een plastic buisje aangebracht op de sneaker waardoor hij er echt uit spat.

De release van de nieuwe colorway op de adidas Ozweego zal op zaterdag 22 juni plaats vinden. Het prijskaartje dat hier aan gaat hangen bedraagt €120,-. Kan jij niet wachten op dit paartje en ben jij benieuwd waar en hoe laat je hem kan bemachtigen? Check dan snel even onze releasekalender.


adidas Ozweego Solar Yellow EE7009 Release Date
adidas Ozweego Solar Yellow EE7009 Release Date
adidas Ozweego Solar Yellow EE7009 Release Date
adidas Ozweego Solar Yellow EE7009 Release Date
adidas Ozweego Solar Yellow EE7009 Release Date
adidas Ozweego Solar Yellow EE7009 Release Date
Images by: adidas
Uitgelichte afbeelding: 43einhalb