‘Royal’ colorway voor de adidas EQT Support 93/17

De Adidas EQT is zo langzamerhand één van de meest toonaangevende sneakers van dit moment. Er wordt veel op gejaagd in onze sneakerzoekmachine. En terecht! We zijn zelf ook groot fan van deze driestreep en zitten bovenop het laatste nieuws voor nieuwe releases. De sneaker met super zachte neopreen, mesh upper en boost unit is een feest aan je voeten en één van de meest comfortabele schoenen die wij de afgelopen tijd aan de voeten hadden. Wij zijn dik fan van de EQT’s

We zagen een colorway die nog moet uitkomen en beslist op jouw “to buy” lijst moet komen te staan: Deze EQT support 93/17. De vorige “white turbo red” was enorm populair en een echte hype. Zeer snel uitverkocht en zeer moeilijk verkrijgbaar. Deze nieuwe versie met een hele witte bovenkant en royal blue over de hiel en 1 zijpaneel zal dus ook wel een bestseller worden.

We hebben nog geen release datum voor je maar we nemen aan dat deze gelanceerd wordt voor de aankomende zomer. Uiteraard houden we je op de hoogte via ons Facebook kanaal. Ook als we meer foto’s kunnen presenteren van deze must have EQT.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *