Komt de Nike Air Woven "slip on" aan jouw voeten? 233

De Nike Air Woven is een ongelofelijk bijzondere verschijning. Dit voorjaar maakt deze Woven een comeback. Precies op tijd voor de 20ste verjaardag van de Parijse conceptwinkel Colette die een Nike Air Woven x Colette colab kreeg in maart 2017.

Binnenkort komt Nike met een aantal nieuwe colorways geïnspireerd op deze colab voorzien van een strak silhouet en minimalistisch ontwerp. Reken maar dat deze lichtgewicht een verademing is aan je voeten. De slip on schoen die vaak onterecht wordt ondergewardeerd kan wel eens de must have worden voor jongens en meisjes dit voorjaar. Over de exacte release datum houden wij je op de hoogte via onze Facebook pagina. De foto’s komen van 43Einhalb

Previous ArticleNext Article

De Air Jordan Mars 270 in nu verkrijgbaar in Glow in the Dark 39

Het nieuwste hybrid model van Air Jordan is nu verkrijgbaar. De Air Jordan Mars 270 heeft haar inspiratie uit de meest iconische Jordan modellen gehaald. Deze iconische looks zijn gecombineerd met de nieuwste technologie van Nike.

Om te beginnen heeft de Air Jordan Mars 270, zoals de naam al zegt, de Air Max 270 zool. Hierdoor is de sneaker onwijs comfortabel en heb je ultieme Air demping in de hak van de sneaker. Deze zool kennen we natuurlijk van de Nike Air Max 270 en de nieuwe Nike Air Max 270 React. Naast dat de grote Air zool zorgt voor comfort, ziet het er ook nog eens geweldig uit.

Inspiratie uit legendarische modellen

Het nieuwe hybrid model van Air Jordan heeft zijn inspiratie gevonden in de een van de meest iconische Air Jordan modellen uit de geschiedenis van het merk. Zo is de Swoosh op het bovenwerk en het gedeelte rondom de hak geïnspireerd op de Air Jordan 1. Ditzelfde geldt voor de toebox van de sneaker. Het gaas op de tong en de zijkanten van het bovenwerk komen natuurlijk van de Air Jordan 4. Ook een element van de Air Jordan 5 is terug te vinden op de Mars 270, namelijk de veterogen. Tenslotte zien we de Air Jordan 6 terug op de hak van de sneaker. Hier zien we de legendarisch heel tab en het Jumpman logo. Ditzelfde logo is in het groen terug te vinden op de tong van de sneaker.

De colorway lijkt op het eerste gezicht niet heel speciaal. Naast de groene outsole heeft de sneaker een aantal groene details op het bovenwerk. Dit groen is echter Glow in the dark en geeft dus licht in het donker.

De Air Jordan Mars 270 is nu verkrijgbaar bij verschillende winkels. Check hieronder het winkeloverzicht. Donderdag 18 juli komt ook een ‘Fire Red’ colorway uit van de sneaker. Benieuwd? Check hier de sneaker.


Air Jordan Mars 270
Air Jordan Mars 270
Air Jordan Mars 270
Air Jordan Mars 270
Images by Sneakerjagers

Size? Exclusive: adidas Originals Ozweego 27

Size? en adidas Originals nemen je mee naar het bekende Oswego Lake in Amerika. Deze plek heeft een enorm kleurrijke omgeving en een rijke geschiedenis die behoorlijk wat jaren terug in de tijd gaat. Een perfecte inspiratiebron dus voor een nieuwe collab.

De details

De kleuren die rondom Oswego Lake te vinden zijn, komen allemaal terug in deze nieuwe colorway. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de schors van de bomen rondom het meer. Dit is terug te vinden op de Maroon gekleurde basis. De sneaker zou natuurlijk niet compleet zijn als Size? en adidas Originals het meer zelf er niet in verwerkt hadden. De zacht leren tong en de belijning op de sneaker hebben daarom een lichtblauwe kleur gekregen. Naast de kleurrijke omgeving van Oswego Lake, speelt ook de geschiedenis van de regio een rol in deze colorway. De creatieve patronen, die te zien zijn op de 3 strepen van adidas en op de insole, vinden hun oorsprong bij de inheemse volkeren die vroeger rondom Oswego Lake leefden.

Naast het feit dat de sneaker er origineel en kleurrijk uitziet, is dit model ook nog eens enorm comfortabel. In deze sneaker is namelijk de adiPRENE technologie verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de kracht die door de schokdemping op je voeten wordt gelegd wordt gedempt. Hierdoor wordt het risico op eventuele blessures verlaagd. Daarnaast beschikt deze Ozweego ook over een EVA midsole met daaronder een rubberen outsole. De sneaker wordt uiteindelijk mooi afgemaakt door het gebruik van reflecterend 3M materiaal waardoor je goed zal opvallen wanneer het donker begint te worden.

Wil jij deze Size? Exclusive adidas Originals Ozweego | EG4570 toevoegen aan jouw sneakercollectie? Zorg dan dat je vrijdag 19 juli langs gaat bij de Size? store in Amsterdam of een bezoekje brengt aan hun website. Voor een prijs van €120,- kan jij al een paartje van deze originele sneaker bemachtigen. Voor alle releases houd je natuurlijk onze releasekalender in de gaten.


adidas Ozweego Size Exclusive
Images by: Size?

De Air Jordan 4 ‘Black Cat’ komt terug in februari 38

Bijna 14 jaar geleden bracht Jordan Brand voor het eerst de ‘Black Cat’ colorway uit van de Air Jordan 4. Nu, bijna 14 jaar later, is er bekendgemaakt dat deze colorway teruggebracht gaat worden door het basketbal merk. Er wordt verwacht dat de Air Jordan 4 ‘Black Cat’ in de eerste maanden van 2020 zal uitkomen.

Tijdens de release in 2006 was de ‘Black Cat’ al een succes. Zowel in de kindermaten als in de grotere maten vloog de Air Jordan 4 over de toonbank. Wat de mensen vooral aansprak was de simpelheid van de colorway en natuurlijk het tijdloze silhouet van de Air Jordan 4.

De details

Het gehele bovenwerk van de Air Jordan 4 is zwart gekleurd. Alleen de veterogen van de sneaker zijn gekleurd in een donkere kleur grijs genaamd Graphite. Ditzelfde geldt voor het Jumpman logo op de hak van de sneaker. Het bovenwerk van de Jordan 4 is gemaakt van het materiaal nubuck die we natuurlijk kennen van Air Jordan 4 colorways zoals de ‘Bred’ en de ‘Fire Red’.

Naast de Jordan branding op de hak van de sneaker, is de Jordan branding ook terug te vinden op de tong van de sneaker. Daar is een grijze Jumpman te vinden met daarbij de kenmerkende tekst “Flight”. Zowel de midsole als de outsole zijn zwart gekleurd en passen perfect bij het compleet zwarte bovenwerk.

Helaas zijn er nog geen foto’s verschenen van de ‘Black Cat’ en komen de foto’s die we nu hebben van de eerste release in 2006. Toch verwachten we dat de aankomende release niet veel zal verschillen van die uit 2006. Er wordt verwacht dat de Air Jordan 4 ‘Black Cat’ zal uitkomen op 22 februari 2020. De prijs zal net zoals bij eerdere Jordan 4 releases €190,- zijn.

Air Jordan 4 "Black Cat"
Air Jordan 4 "Black Cat"
Air Jordan 4 "Black Cat"
Images by: zsneakerheadz

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox