Pharrell Williams X Adidas Tennis Hu (Gold)

Na een veelvoud van previews is dit nu echt de meest recente Pharrell’s samenwerking met Adidas. Helemaal klaar om verkocht te gaan worden. Adidas noemt de sneaker: Tennis Hu.

Het is een geheel nieuw sihouet en beschikt over een (Stan Smith geïnspireerde) primeknit bovenkant gecombineerd met een diamant-etse zool. De bovenkant is zuiver wit, de zool citroen geel met metaalgouden hielblad en wit suede tonglabel maken de Tennis Hu erg fraai. De Pharell Williams x adidas Tennis Hu “Gold” zal op 6 mei worden uitgebracht bij geselecteerde shops. Wij van sneakerjagers houden het allemaal in de gaten en komen met meer foto’s en feiten als deze beschikbaar komen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *