Nike Air Force 1 '07 LV8 "Afro Punk" Pack

Kijk eens naar deze dan! We hadden er vanmiddag nog een discussie over. Hoeveel verschillende uitvoeringen zullen er wel niet zijn van de Air Force? En dan mag je alle vijf basismodellen meetellen. Wij houden het even op meer dan 2000 die we overigens lang niet allemaal hebben gezien. Soms komt er dan weer een paartje langs die direct opvalt.

Zo ook deze Air Force 1 met laag silhouet. Een soort van multi print met verschillende afdrukken, patronen en kleuren. We zien Azteek geïnspireerde graphics, denim patches en ingewikkelde breisels. Maar we zien vooral dat die erg mooi is en een unieke AF1 in de dop die Nike dit voorjaar lanceert. De Nike Air Force 1 ’07 “Afro Punk” pack (823511-401) is nu verkrijgbaar bij Zalando >>

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *