Releasedatum van de Nike Air Max 97 QS Gold is bekend

Zet 18 mei 2017 alvast als herinnering in je mobiel, want dat is de dag dat de Nike Air Max 97 QS Gold metallic wordt gereleased. De populaire Nike Air Max 97 bestaat 20 jaar en mede hierdoor hebben we de "Silver Bullet" eerder deze maand al als re-release mogen aanschouwen. Deze uitvoering van de AM'97 heeft een "Gold Metallic" upper, reflecterende 3M overlays, minimalistische rode hits en een '97 outsole. Dit alles zorgt voor een unieke twist. De Nike Air Max '97 QS "Gold Metallic" verschijnt voor zowel heren, dames als voor de kids. One happy family! 

NIKE AIR MAX 97 QS “METALLIC GOLD”
RELEASE DATUM: 18 MEI 2017

Shop de Nike Air Max 97 "Gold Metallic" hier >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *