adidas x Yeezy Boost 350 V2 “Cream White” 935

Yeezy is weer terug! Wat eigenlijk bij alle "Triple White" colorway sneakers is, is dat ook bij deze Yeezy 350V2 het geval. De sneaker is namelijk dé zomersneaker die iedereen wilt hebben.

De adidas 350V2 x Yeezy samenwerkingen waren een gigantisch succes in 2016 en begin 2017. De laatste colorway, de “Bred” colorway, is alweer een tijdje geleden en het is weer tijd voor een nieuwe 350V2!

In 2015 zagen we het begin van de adidas 350 en in 2016 het begin van de 350V2, de 350 in een nieuw jasje. We hebben later nog een toevoeging van de heel-tab gezien en ook bij deze release is die weer aanwezig. De cream white colorway was al enige tijd geleden gelekt maar nooit bevestigd. Nu met een bevestigde release voor 29 april 2017 kunnen we wel zeggen dat dit de cleanste yeezy 350V2 van altijd zal zijn.

De sneaker zelf bestaat wederom weer uit een heerlijke primeknit upper, normaal met ‘350 SPLY’ tekst maar ook dat is dit keer achterwegen gelaten. Verder zien we een klein kleurverschil in de strips aan de zijkanten van de sneakers. Aan de achterkant van de sneaker is een heel/pull-tab te vinden die ervoor zorgt dat de sneaker makkelijk aangetrokken kan worden.

Onder de triple-white upper is de bekende Boost zool te vinden die er weer voor gaat zorgen dat we de sneakers met een ultiem comfort kunnen dragen. Klik hier voor meer release info over de adidas Yeezy 350 V2 >> 
 

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 10

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 6

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 10

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia