Vier de lente met Nike Air Force 1 kids 686

De lente is begonnen en de zon schijnt weer volop. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik krijg altijd de kriebels. Tijd voor nieuwe sneakers. En welke sneaker is leuker voor kids dan de Nike Air Force 1? De iconische Air Force 1 is 35 jaar geleden door Bruce Kilgore ontworpen. Er zijn 5 basismodellen die in wel 2000 verschillende versies zijn uitgebracht. Deze sneakers waren de eerste basketbal schoenen met de Nike Air technologie.

Wat velen niet weten is dat naam van de Air Force 1 een verwijzing is naar het vliegtuig dat de president van de Verenigde Staten vervoerde. Leuk weetje is dat de Nike Air Force “Zebra” de favoriete sneaker van Barack Obama is. Mede door de populariteit in de hiphopcultuur is de Air Force 1 nu een van de best verkochte sneakers allertijden. De rapper Nelly maakte het nummer “Air Force Ones” over deze sneaker en Jay-z draagt altijd een nieuw paar om de sprankelende witheid te behouden.

Door de stevigheid, goede demping en de fijne grip is deze sneaker een ideale schoen voor alle actieve kids. Dus oude sneakers de deur uit en maak ruimte voor deze ultieme klassiekers. Wij van sneakerjagertjes zijn in ieder geval fan.

Wil je ook een paartje van deze Air Force Ones? Check ze hier >>

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op het gebied van sneakers voor kids.

Love, Eva

P.s. Don’t forget to show your love by using #sneakerjagertjes

Previous ArticleNext Article

Nike Air Max 97 komt in een clean witte colorway met koperen details 12

De Nike Air Max 97 is tegenwoordig een behoorlijk populair model van Nike geworden. Dit gestroomlijnde model heeft de laatste tijd vele nieuwe colorways gekregen en daar heeft Nike nu weer een nieuwe aan toegevoegd. Dit keer komt de Air Max 97 met interessante koperkleurige details.

De details

De Nike Air Max 97 oogt erg rustig ondanks een opvallend detail op de upper. De upper is voornamelijk voorzien van een clean witte kleur, maar er loopt één element over de sneaker die een koperen kleur heeft gekregen. De print op dit detail heeft veel weg van de schubben van een vis en hebben ook een zelfde soort glanzend effect. Dit zorgt ervoor dat de sneaker goed zal opvallen wanneer er licht op valt. Deze upper is weer geplaatst op een witte mid- en outsole die natuurlijk goed aansluiten op de upper.

Op dit moment is deze colorway van de Nike Air Max 97 al verkrijgbaar voor een prijs van €140,-. Bekijk hieronder de foto’s en check waar jij deze sneakers kan kopen.


Images by: Nike

Nike M2K Tekno // Top 10 13

De Nike M2K Tekno is geïnspireerd op de Monarch franchise en heeft futuristische details. Deze sneaker past perfect binnen de Dad Shoe trend vanwege zijn bulky sole. Aangezien deze trend nog altijd in volle gang is, zie je deze sneaker ook steeds meer in het straatbeeld verschijnen. De sneaker is er in vele verschillende colorways en daarom hebben wij de allerleukste colorways hieronder in de vorm van een top 10 Nike M2K Tekno neergezet.


1. Nike M2K Tekno SE ‘Laser Fuchsia’ | AV4221-600


2. Nike M2K Tekno SE | AV4221-800


3. Nike M2K Tekno SE | CJ5842-700


4. Nike M2K Tekno Camo | CI9086-100


5. Nike M2K Tekno SP | BV0074-001


6. Nike M2K Tekno SP | AO3108-014


7. Nike M2K Tekno SP | AV4789-101


8. Nike M2K Tekno Premium ‘Black Leopard’ | CD0181-001


9. Nike M2K Tekno SP | CI9086-001


10. Nike M2K Tekno SP | AO3108-013

Uitgelichte afbeelding: 43einhalb

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 29

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying