De adidas Gazelle krijgt een zomerse upgrade

De cult sneaker van adidas uit 1968 ruilt de klassieke suede upper in voor heerlijk ademende mesh. De adidas Gazelle krijgt namelijk een zomers gebreide upper wat er voor zorgt dat de sneaker zacht gevoerd is en extra ventilatie en comfort biedt. Een contrasterende hiel en de Gazelle- en Trefoil-logo's in goudfolie maken 'm echt compleet. Afgewerkt met een iconische rubberen loopzool met textuur. Deze variant van de adidas Gazelle is in 3 colorways verkrijgbaar, namelijk: Vapour Grey, Talc en Easy Purple.

Dus ben jij nog op zoek naar een zomers getinte sneaker? Check dan even deze adidas Gazelle hier >>

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *