De Nike Air Max Zero "Metallic Gold" komt eraan!

De Nike Air Max Zero "Metallic Gold" zal bijna tegelijkertijd uitkomen met de terugkeer van de Nike Air Max 97 "Metallic Gold". Dit is de opvolger van de Nike Air Max Zero "Silver Bullet" en tegelijkertijd ook een knipoog naar de 20ste verjaardag van de Air Max '97.

De Nike Air Max Zero is gekleed in een "Metallic Gold" colorway in combinatie met een mix van mesh en synthetische overlays. De rode hits op de heel counter, 3M reflecteren Swoosh en een cleane witte zool geven deze Nike Air Max Zero een nice touch.

De Nike Air Max Zero “Metallic Gold” is op 18 mei 2017 verkrijgbaar bij geselecteerde Nike retailers en Nike.com

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *