Asics x Ronnie Fieg GEL-Lyte III & GEL Diablo “Volcano” 212

Een van de beste Asics x Ronnie Fieg colorways, de “volcano” colorway krijgt een re-make! We zagen de cw voor het eerst op de Asics GEL-Lyte V in 2013. Nu 4 jaar later wordt de volcano cw op de Asics GEL-Lyte III en op het minder bekende model, de GEL Diablo gegooid. Vanaf 2013 was de Volcano GLV eigenlijk al een regelrechte hit en een absolute must-have voor alle Asicsheads. De perfecte colorway, die bestaat uit: Diep rood, beige, wit, roze en blauw was én is een waar oogappeltje.

We zagen niet zo snel aankomen dat Ronnie Fieg de colorway zou remaken op een ander model maar de foto’s beloven veel goeds!

De GEL Diablo, over het algemeen een model die we bijna niet meer zien. Zoals we eerder al gezien hebben speelt Ronnie graag met wat oudere, onbekende modellen (Bijv. de GEL Mai). De GEL Diablo “Volcano” is voorzien van een hele cleane gebroken witte upper met de bekende volcano details, rosegold, blauw, roze en dieprood.

De GEL-Lyte III is erg vergelijkbaar met de GLV. We zien de schitterende diepe rode kleur over de gehele upper met de rosegold asics stripes en de bordeaux rode accenten. Een pluspuntje van de GLIII is dat hij ‘Made in Japan’ is. Dit betekend maar één ding: Quality Materials!

Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Voor jouw dagelijkse sneaker-dosis volg je ons via Facebook & Instagram.

Previous ArticleNext Article

First look: PSG x Air Jordan 6 5

De Franse voetbalclub, Paris Saint-Germain, zet de samenwerking met het merk Jordan voort. Dit keer hebben Jordan x PSG samen de Air Jordan 6 een make-over gegeven.

Het is niet voor het eerst dat de grote voetbalclub uit Frankrijk samenwerkt met Jordan. Jij kan de samenwerking ervaren tussen een groot atleet en de voetbalclub. Eerder brachten Jordan x PSG al broeken, jacks, tenues en nog veel meer uit!

Alhoewel er nog geen officiële foto’s naar buiten zijn gebracht van de Jordan x PSG Air Jordan 6, heeft het Instagram account @wavegod_thelegend een preview met ons gedeeld. De sneaker beschikt over donkergrijze en zwarte kleuren. De upper is gemaakt van lagen suède. Ook beschikt het model over rode details op de veters, de pull tab en op de tong. Het kenmerkende Jumpman logo bevat een rode kleur. Op de veters zit een lace lock zodat je veters strak blijven zitten, deze lace lock heeft ook een rode kleur. Hierop staat “Paris” en “75”. Achterop de hak staat groot het logo van de voetbalclub Paris Saint-Germain.

Tot nu toe is de nieuwe Air Jordan 6 nog niet bevestigd door Jordan of PSG, maar er gaan geruchten rond dat de sneaker in juli zal uitkomen via nike.nl. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws. Scrol naar beneden voor de foto’s van de Air Jordan 6.


Jordan x PSG


HUMAN MADE x adidas NMD Hu komt later dit jaar uit 7

Nadat Nigo’s HUMAN MADE zijn eerste debuut samenwerking had in de vorm van een adidas SOLARHU Glide sneaker, wordt deze samenwerking doorgezet! Het HUMAN MADE hart wordt gezet op de adidas NMD Hu.

De details

De upper van HUMAN MADE x adidas NMD Hu bevat een witte sok, rood geborduurd HUMAN MADE logo op de voorvoet, rode veters, Witte BOOST midsole en een zwarte outsole. De mogelijkheid is er ook nog dat er een friends and family editie uit gaat komen voor deze sneaker. Eerder zijn er ook beelden naar buiten gekomen van een wit met blauwe variant. Deze variant is waarschijnlijk een Japan only release.

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt voor de HUMAN MADE x adidas NMD Hu. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker en houd onze blog in de gaten voor meer informatie!


HUMAN MADE x adidas NMD Hu
Image by Anrosa

adidas Hypersleek krijgt twee nieuwe colorways 11

adidas begon dit jaar goed met twee nieuwe sneakermodellen. Het bekende Duitse sportmerk kwam in januari namelijk met de adidas Sleek en adidas Hypersleek. Het enige verschil tussen deze twee modellen is dat de Hypersleek een platform sole heeft gekregen. Nu geeft adidas zijn Hypersleek twee nieuwe colorways.

De details

De adidas Hypersleek krijgt er twee nieuwe colorways bij. De ene colorway is vrij basic, de ander valt juist wat meer op. Dit komt door de kleuren die gebruikt zijn op deze sneaker, maar ook zeker in combinatie met het patroon dat te vinden is op de upper. De upper van beide colorways is gemaakt van suède. De eerste colorway die wat rustiger oogt, is gekleurd in het zwart en wit, de tweede in het zwart en paars. Deze kleuren komen in een Houndstooth patroon. Hierdoor lijkt het alsof er beweging plaatsvind op de upper. De upper wordt bij beide colorways geplaatst op een wit rubberen platform sole.

De twee colorways van de adidas Hypersleek zullen 30 mei releasen voor een prijs van €120,-. Bekijk hieronder de foto’s en check de storelists om te zien waar je de sneakers kan kopen.


adidas Originals Hypersleek Houndstooth Black White
adidas Originals Hypersleek Houndstooth Black White

adidas Originals Hypersleek Houndstooth Black Purple
adidas Originals Hypersleek Houndstooth Black Purple