The Nike Air Max 97 "Silver Bullet" is on his way!

Kijk, hier worden wij bij Sneakerjagers weer heel erg blij van. Een re-stock van één van de meest iconische sneakers aller tijden: De Nike Air Max 97. 20 jaar geleden kwam Nike met deze Air Max op de markt. Om dit te vieren lanceerde Nike exclusief in Italië een nieuwe uitvoering. De Nike Air Max 97 "Silver Bullet". Deze geweldige uitvoering is ontworpen door Christian Tresser en geïnspireerd op de Super Express treinen in Japan. Het is de eerste sneaker met de Air unit over de gehele lengte van de sneaker.

Begin van dit jaar was de sneaker weer even verkrijgbaar maar ook net zo snel weer uitverkocht. Online vind je de sneaker zo nu en dan alleen op E-bay. Maaaaarrrr… we hebben goed nieuws! Aanstaande donderdag 13 april komt er een volledige re-stock van deze Nike Air Max 97 "Silver Bullet".

Shop de Nike Air Max 97 Silver Bullet hier >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *