ARKK Copenhagen “The Lion H-X1”

We kunnen rustig zeggen dat ARKK de laatste tijd echt heel lekker gaat! Dit zien we maar weer met de toevoeging van de LION FG H-X1.

De ontzettend strakke sneaker is voorzien van een grijze primeknit upper. Deze upper wordt versterkt door de typerende ARKK laces die doorlopen tot de midsole. Op beide zijkanten van de sneaker is een merkembleem aangebracht die doorloopt achter de feters.

De heel is voorzien van extra ondersteuning door een nubuck heel met een ademend detail wat er voor zorgt dat je lekkere koele voetjes krijgt tijdens de warme zomer dagen.

Dan gaan we naar het laatste deel van de sneaker, de midsole. De nieuwe midsole is voorzien van een nieuwe stroomlijning die de accenten van schaduwen nabootsen. Aan de achterkant van de zool is HOVER-X1 aangebracht. De sneakers zullen binnenkort ook verkrijgbaar zijn via Sneakerjagers!

Voor je dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en instagram.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *